Denkbeeldige vriendjes?

Aura Oasis Logo

Denkbeeldige vriendjes?

girlfire

Psychische kinderen?

Men heeft voor alle soorten gedrag wel een psychologische verklaring maar meer en meer blijkt er ook een paranormale verklaring te zijn vanwege paranormale fenomenen.
Enkele heel bekende fenomenen die een paranormale oorzaak KUNNEN hebben, zijn stemmen horen, multiple persoonlijkheid, stemmingswisselingen en zoals hier in dit onderwerp, denkbeeldige vriendjes.

De meeste mensen achten het vrij normaal dat hun kind een onzichtbaar speelkameraadje heeft. Het wordt beschouwd als een fantasie. Maar wat als dat denkbeeldige vriendje in naam, beschrijving en gedrag overeenkomt met een kind dat in die omgeving echt heeft bestaan en verdronken is?

Er is heel wat research gedaan naar dergelijke kinderen die bijkomend ook mogelijk psychisch waren en dus dingen aanvoelen. Dit is ditmaal niet gedaan door parapsychologen, niet voor een Universitaire studie maar gewoon door de media omdat programma’s over het paranormale nu tamelijk in zijn.

Ook in kleine landen is zo’n onderzoek gedaan zoals in Nederland, maar daar waren de opkomsten niet zo spectaculair en werd ook weinig moeite gedaan om een en ander goed uit te zoeken. Maar de makers van Psychic Kids hadden duidelijk een grotere area ter beschikking en hadden enkele uitzonderlijk goed psychisch mediums ter beschikking. Hiermee slaagt men er vaak in de beweringen van de kinderen te verklaren, zoals wat ze aanvoelen in een bepaalde omgeving. Maar onder die kinderen zaten er merkwaardig veel met geestelijke vriendjes. Met de mediums en veel opzoekingswerk zijn veel dergelijke, onzichtbare speelkameraadjes terug gevonden.

De personen die beweren dat denkbeeldige vriendjes altijd enkel fantasie zijn, moeten hierbij noodgedwongen hun theorie bijstellen als ze er geen andere heel complexe verklaringen willen bijnemen die ze zelf niet eens geloven.

Als denkbeeldige vriendjes echt kunnen zijn, dan lijdt het ook geen twijfel dat het gedrag van een kind daardoor ook beïnvloedt wordt. En wat te denken van de personen die zo iemand hun hele leven bij zich blijven dragen? Meestal noemen die medium want velen beweren langs die weg hun psychische ingevingen te ontvangen. Dit is echter maar in een aantal gevallen zo als verklaring voor mensen met psychische vermogens. Veel “gidsen” kunnen niet of moeilijk worden nagegaan omdat het karmische vrienden zijn.

Kinderen denken echter minder kritisch na en zien hun vriendjes soms levensecht en niet zomaar in hun fantasie. Als dit het geval is, kan je zeggen dat ze geesten zien, een vaardigheid die later meestal verdwijnt. Vooral als ze die levensecht zien of horen, mogen we ons gerust vragen stellen en is het niet dom om eens te proberen nagaan of het niet iemand betreft die er echt kan zijn.

Met een nachtcamera en emf meter achterhaal je dit niet. Je hebt best iemand die ofwel helderziende dingen oppikt en iemand die heel goed de plaatselijke geschiedenis kent of kan opzoeken, want vooral het laatste is een heel werk dat je zonder nadere aanwijzingen moeilijk vindt. Vandaar de helderziende.

Het programma Psychic kids heeft op dit gebied met gewone personen, zeker geschiedenis geschreven. Ook blijken zeer veel psychische indrukken van kinderen heel juist te zijn, veel juister dan die van volwassenen die al gauw te veel gaan roeren in hun psychische indrukken en hierdoor hun intuïtie verstoren of overschatten.

*Bovenstaande foto toont de verschijning van een meisje in een brandend huis.

      Denis

© 2011 Aura-Oasis – Denis Dhondt