Paranormaal afschermen

Paranormaal afschermen

Aura Oasis Logo

Mentale bescherming

Vóór je met met paranormale experimenten begint die iets met geesten, gidsen, channeling of spiritisme te maken heeft, ben je best dat je toch een kleine voorzorg neemt. Het gaat niet om zaken zoals leren pendelen of je intuïtie leren gebruiken.

De bescherming is geen garantie dat er niets kan gebeuren als je bijv. automatisch schrift probeert, want er is nog een juiste handelswijze nodig om te vermijden dat er toch iets gebeurt. Het is als het ware te vergelijken met het aantrekken van je veiligheidsgordel voor je met de auto gaat rijden. Je bent niet echt geheel veilig op die basis alleen.

Wat kan er gebeuren bij bijv. automatisch schrift? Ten eerste zal het maar goed lukken als er echt een geestelijke aanwezigheid rond je is. Als je daarmee omgaat zonder kennis kan het vele keren goed gaan, maar het zou ook kunnen dat het eens fout gaat. Zo ken ik twee mensen die opeens begonnen stemmen horen. Psychiatrisch betekent dat psychose. Medisch gezien is dat ongeneeslijk en vaak een hel.

aura_en_chakraJe kan ook entiteiten in huis halen, zodat je bijv voetstappen en andere voorvallen in huis hebt. Dat is nog het minste van alle kwaad. Zo heb ik ook al vele hulproepen en mails ontvangen.

Het is ook mogelijk dat je lichamelijk lastig gevallen wordt. Zo ken ik vele personen. En in het slechtste geval heb je een geest die je kan overnemen (MPS of multiple persoonlijkheid in de psychiatrie beter bekend als DIS). Zo ken ik ook verschillende mensen.

Vooreerst, begin slechts in een groep die ervaring heeft en die in staat is problemen te voorkomen en te verhelpen. Een kleine voorzorg kan je echter zelf nemen. Gaan er toch dingen fout dan kan ervaring met enkele technieken wel een beetje helpen. Dit moet echter geval na geval bekeken worden.

Visualiseer je innerlijke licht ter hoogte van de hartchakra en laat deze aura groeien tot die je omringt. Het is geen garantie maar het toont toch dat alle geestelijke benadering ongewenst is. Het wordt er ook mee bemoeilijkt. Dit houdt echter slechts enkele risico’s tegen. Het is best dat er iemand bij is die de aura geestelijk (helderziend), kan waarnemen. De aura en de chakra’s werken samen. Als natuurlijk een kwaad is geschied, stel nu bezetenheid, of stemmen horen dan heeft bescherming op deze manier natuurlijk geen zin. Een of meerdere entiteiten hebben zich dan al geënt. Dan moet in verweer gegaan worden en moeten andere zaken geprobeerd worden die je dan niet meer alleen kan.

De andere benodigde veiligheden zijn voorzorg, kennis en een geleidegeest. Zonder zal het trouwens moeilijk gaan. Iemand moet immers tussenpersoon zijn. Je kan toch niet automatisch schrijven zonder dat iemand je geleid. Dat evenwel ook de geest zelf zijn als die een bekende is die zich bewezen heeft. Maar in dat geval is het een onbekende waarmee je toch moet opletten, want die kan beweren wat hij wil. Vraag dus controleerbare dingen die niemand in de groep die ook meedoet, kan weten. Vraag een deftig identiteitsbewijs dat je kan natrekken en je zelf niet wist. Anders is het immers niet uit te maken met wat je bezig bent en of je het zelf niet bent.

Als er toch wat fout gaat ben je best dat er minimaal iemand is die weet wat hij kan doen om te helpen. Maar voorkomen is beter ook al is de kans maar 1 keer op 100. De kans om bepaalde zaken ongedaan te maken hangt af van wat en de ernst. En als de opgedane geest echt niet wil, mag je doen wat je wil.

      Denis

© 2010 Aura-Oasis – Denis Dhondt