Ontstoren van een woning

Aura Oasis Logo

Ontstoren van een woning

pendel1

Radiesthesie

Radiesthesie of wichelroedelopen en pendelen, werd vroeger gebruikt als enige hulpmiddel om wateraders te vinden om een put te boren. Dit werkte en was ook de enige methode.
Je kan er echter allerlei andere dingen mee vinden zoals olie. Dit laatste wordt nu ook nog veelvuldig gebruikt. Ik heb zelfs een documentaire gezien waar twee oliezoekers tegen elkaar opwedden wie olie ging vinden. De ene maakte gebruik van een wichelroedeloperskoppel, de andere door wetenschappelijke methoden. Het boren kost natuurlijk een fortuin en je weet natuurlijk niet op voorhand of dit niet vergeefs is terwijl je dure kosten maakte. En als je dan al zeer diep geboord hebt, boor je dan verder?
In ieder geval had het vrij bekende wichelroedelopend koppel die er heel veel ervaring mee had, olie en had de man op basis van wetenschappelijke veronderstellingen niets. (documentaire – het was vooral de vrouw die telkens juist zat) Men toonde ook alle peperdure problemen die bij het boren optraden zodat het duidelijk is dat deze investeerders niet echt van gokken houden als er geen gunstige resultaten zijn met bepaalde gekende methoden.

Het resultaat ligt niet aan de gebruikte methodes maar aan de personen die de informatie op die manier intuïtief aanvoelen. Zoals ook bij helderzienden het geval is, heb je daar echte bij en personen die niet begaafd zijn en daarin een bedrieglijke kans zien om gemakkelijk geld te verdienen door wat rond de pot te draaien.

Wichelroedelopen of pendelen is niet moeilijk. Daarna moet je leren wat juist is en wat niet. Je moet de feeling ontwikkelen. Dan is het dus ook nodig dit te controleren.

Bij het opsporen van energetische velden in een woning lijkt me een gewone EMF meter en een elektrostatische veldmeter betrouwbaarder en ZEKERDER. Als je die ladingen vindt, zal een erg duur kunststoffen plaatje niets uitmaken. De meeste radiesthesisten werken gratis maar verdienen wel serieus aan de plaatjes die ze dan plaatsen.

Naar eigen ervaring met EMF is een normaal niveau zeker onder de 1 mGauss. Op sommige plaatsen is er echter een vreemde vorm van stabiele EMF te detecteren die niet verklaard kan worden. Deze locaties zijn echter zeldzaam. Dan gaat het om max 3 mGss.
Vanaf 7 mGss zouden er hoogstwaarschijnlijk biologische schadelijke invloeden zijn. (het is zeer moeilijk deze invloed juist te bepalen).
Vanaf 300 mGss dichtbij de temporale hersenkwab zouden we ons kunnen onrustig voelen. Dit komt echter nergens ter wereld op een natuurlijke manier voor omdat dit een enorme krachtige hoeveelheid is en de bron moet dan nog direct tegen de hoofdhuid aanliggen. Normaal is de benodigde experimentele dosis bij de hersenen vele malen hoger om echt een effect te voelen.

In mijn persoonlijke mening op je vraag betreft schadelijke storingen te geven zou ik zeggen het niet te doen. Onze rioleringsbuizen geven al meer stroming dan enige waterader.
Ik ben zeker niet kritisch tegenover pendelen of wichelroedelopen. Dit werkt wel als hulp om dingen op te sporen waar je op afstemt. Zo vond ik zelf eens iemands portefeuille die op een ongelooflijk abnormale plaats lag. Maar de verklaring ligt niet aan de velden of aan de wichelroede maar aan je eigen intuïtie. Het is een hulpmiddel.

Waar je naar mijn mening veel meer gaat mee opschieten is het verplaatsen van je radiowekker want die geeft dichtbij zeker 10 mGss. Niet gezond dus.

Verder heb ik alleszins geen ervaringen met ontstoren. Ikzelf zou het niet doen. Het is ook veel te duur om het uiteindelijk toe te passen, als er al juist geduid is, want je kan hierbij niets controleren.

      Denis