Hoe pleeg ik het gemakkelijkst zelfmoord?

Aura Oasis Logo

Hoe pleeg ik best zelfmoord?

Ik ben zelf al sinds lange tijd bezig met spiritualiteit. Ik heb zelf verscheidende malen contact gehad met overledenen en weet ook het een en ander over het hiernamaals. Ik heb meerdere malen bijna dood ervaringen gehad en heb eens in de zoveel tijd uittredingen. Ik communiceer soms met engelen en gidsen. Ik heb redelijk wat kennis over spiritualiteit en heb al veel mensen geholpen en gesteund in mijn leven. Ik heb een aantal van mijn vorige levens kunnen herinneren die zich bijna allemaal in Azie afspelen. Dit is mijn eerste leven in het Westen wat ik onverdraaglijk vind!

Ik heb dit leven erg veel geleerd en vindt dat ik zelf toe ben aan een nieuwe reincarnatie. Ik wil zelfmoord plegen. Ondanks mijn gidsen mij dit afraden wil ik het toch doen. Ik ben in dit leven al meerdere malen naar het licht afgereisd (astrale reizen) en ik denk dat ik ook na mijn dood het licht wel kan vinden. Er is niets in het leven dat ik hier nu op aarde heb, dat nog mijn interesse wekt, waardoor alles voor mij saai, vervelend en ondraaglijk wordt. Tijd voor een nieuw leven! Ik ben vrolijk van karakter maar zie gewoon geen nut meer in van het leven dat ik nu heb.
Ik vind het erg interessant wat jij allemaal hebt geschreven Denis! Kan je mij advies geven?

Antwoord

En wat gaat je karma in dat nieuwe leven dan zijn? Duidelijk gaat dit gericht worden op situaties die je depressief gaan maken en die je telkens opnieuw met zelfmoord gaan confronteren. Het wordt een terug herbeginnen van wat je nu al achter de rug hebt. Want, je hebt immers dit lesje niet geleerd. Ook het leven na de dood is voor een zelfmoordenaar niets. Er volgt vrij snel een reïncarnatie na een tijdelijk verblijf in een verstoken sfeer. Je kan net zo goed je laten levend begraven. Ook niemand die je hoort.

Laat ons duidelijk zijn. Dit leven op aarde is voor velen geen pretje. Het confronteert ons met vele beproevingen, lessen waaruit wij moeten leren. Leer je de les niet, dan komt de beproeving nog duidelijker terug.
Esoterisch is zelfmoord zowat het grootste taboe. Iemand die zichzelf het leven heeft ontnomen wordt het hierboven door de verwanten die je tegemoet komen duidelijk gemaakt dat dit niet kan. Zoek maar eens in de zelfmoord BDE’s. Verschillenden werd een afschuwelijke sfeer getoond van hulproepende verstokenen. Die BDE’s verschillen zeer vaak met de gewone. Zo wordt de zelfmoord BDE ook meestal een negatieve BDE ervaring die ellendig ervaren wordt in plaats van de euforisch.
Hoe kom je trouwens aan al die BDE’s? Waren het wel echte want hieromtrent heb ik enige twijfel en vermoed ik iets anders.
Op internet is een site te vinden over het plegen van zelfmoord. Vol tips en hoe het aanvoelt. Zo kan je zien welke methode de beste is. Omdat ik eens een maagbloeding had, kan ik je alvast zeggen dat bloedverlies een adembenemende verstikkende ervaring is waarbij je al je kracht verliest om zelfs je hoofd te draaien. Laat staan aan zuurstof geraken. Niet erg prettig bij vol bewustzijn en dat gedurende uren – ik was alleen thuis en de telefoon stond naast bed. Ik kon er niet aan omdat ik mijn arm die een ton woog niet meer omhoog kreeg.

In medicijnen zitten braakmiddels, dus dat lukt vaak niet. Na enige dagen kotsen en misselijkheid zoals bij een kater krijg je een opname psychiatrie.

De meeste sterfgevallen door ouderdom of zware ziekte kennen een opflakkering op het eind van hun leven. Dit komt omdat men plots weet dat men gaat sterven en men nog de kans krijgt afscheid te nemen. Men heeft immers bezoek gehad, op de kamer of in de droom. Men weet dan men in plaats van een lijdende doodsangst gewoon opgehaald wordt en tijdig uit het lichaam is voor de doodstrijd fataal wordt. Dit gebeurt niet bij zelfmoord. Daarbij onderga je alle verstikkende gevoelens.

Vele mensen moeten meerdere pogingen ondernemen eer zelfmoord slaagt. Soms worden ze op een vreemde manier nog tijdig ontdekt. Maanden nadien probeert men het opnieuw. Vaak verschillende pogingen… Wist je trouwens dat de BDE bij zelfmoord veel minder voorkomt? Degene die een BDE hadden van zelfmoord hebben niet meer de neiging nog zelfmoord te proberen. Ze weten dat het ernstig fout is. Men heeft het hen daar duidelijk gemaakt. Men heeft het gezien wat er zou gebeuren mocht hun zelfmoord geslaagd zijn. Ze bedanken ervoor en doen dit gedurende een heel leven nooit meer opnieuw in tegenstelling tot degene zonder BDE.

Als je werkelijk zoveel spirituele kennis hebt, zou je dit moeten weten. Beter is je beproevingen te aanvaarden. Ieder heeft er in zijn leven. Kijk je nooit blind op een gelukkig gehuwd koppel dat blijkbaar alles mee heeft. Zij worden ook soms plots geconfronteerd met een ernstig probleem. Het kan niet anders. Zonder dat een kind zich eens verbrandt, leert het niets over de gevaren van vuur waarvoor gewaarschuwd wordt door de ouders. Leren doe je alleen uit ervaring en die kan hard zijn waar men moeilijker meewil.
Ga gewoon doorheen je miserie. Besef dat dit een beproeving is waaruit je moet leren. Je kan niet aan hierboven vragen je de beproeving te ontnemen. Zo werkt het niet. Maar als je kracht vraagt om doorheen de beproeving te geraken en er zo snel mogelijk je les eruit te leren, dan krijg je die en wordt de beproeving minder zwaar.

	 Denis  

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt

Zelfmoordlijn 1813