Een shockerende ervaring met magie

Aura Oasis Logo

Magie-ervaring

Spijkerpoppen

Hier is het een zeer ongebruikelijk fenomeen, maar Afrika en Haïti doen dat helaas nog wel. Als je met een gebroken relatie zit met zon voodoomagiër kan je dat in deze omstandigheid wel verwachten.
In plaats van poppen worden echter meestal zakjes gebruikt, daarin worden allerlei prullen gestoken, ook persoonlijke van het slachtoffer. Je hebt ook de houten spijkerpoppen, dat hoort meer thuis bij de magie.

Magie

Van magie gesproken, ik ken iemand die een lendendoek had van een tovenaar. Wil je dit even vastpakken vroeg hij mij? Dus ik vroeg mij af wat dat te betekenen had? De stof voelen? Toen ik dat vastnam ging echter een geweldige huivering door mij heen waar ik niet goed van was. Ik gooide het doek in een automatische reflex uit mijn handen, dat had ik nog nooit meegemaakt. De man (gewone westerlink) beweerde daarna dat hij de enige was die dat kon vastnemen, dat het bij iedereen hetzelfde was. Maar volgens hem zou dat doek hem toebehoren uit een vorig leven als Afrikaanse magiër. De persoon is een voornaam iemand, en hij is verzamelaar van al die magische stukken, zoals spijkerfetischen, maskers, lendendoeken, ritueel materiaal, echt, het staat er bij hem vol van. Ook zit op iedere vinger een speciale ring. Duidelijk magisch. Hoewel hij dat niet toepast, is hij overtuigd dat hij in een vorig leven zo iemand was. Het doek is op een zeer vreemde manier in zijn handen terechtgekomen… Ik wist toen ik het vastnam ook meteen dat het gebruikt was voor afschuwelijke rituele slachtingen van dieren (kippen) bij trancedansen. Het doek bekijken alleen al gaf iets uitzonderlijks. Het was een zwart doek met witte patronen die er niet zomaar opstonden. Die hadden een sterk psychische werking. De ervaring bij het vastnemen van het doek was echt buiten alle verwachting en zeer krachtig huiveringwekkend. Letterlijk shockerend.

     Denis

© 2001 Aura-Oasis – Denis Dhondt