Van Gene Zijde

Van Gene Zijde

Aura Oasis Logo

Een ervaring

Paranormale getuigenis “Van Gene Zijde”

Mijn ervaringen beginnen in 1974. Dat jaar overleed mijn grootmoeder. Ze was een vrouw uit de duizend waar ik als kind naar opkeek. Je zou kunnen zeggen dat we zieleverwanten waren. Er was in ieder geval iets heel speciaal in de relatie tussen mij en mijn grootmoeder.

Mijn verdriet was dan ook zeer groot en ik miste haar hard. Zes maand na haar dood had ik het nog steeds niet verwerkt en ik begon een terugkerende droom van haar te krijgen. Ik liep dan op straat en zag voor mij een vrouw die ruggelings totaal op mijn oma leek, zowel qua kleding als qua houding. Toen ik haar riep draaide ze zich om en herkende ik mijn grootmoeder. Dit was iedere keer weer zo beangstigend dat ik er wakker van werd.

Deze repeterende droom herhaalde zich iedere nacht gedurende twee jaar. Ik was toen slechts 15 jaar en kende niets van het spirituele en zeker betreft geesten was ik totaal onervaren.

Doordat ik daar steeds zo wakker van schrok werd ik bang. Ik durfde uiteindelijk haast niet meer gaan slapen uit schrik voor deze droom. Ik smeekte dan ook om die droom te laten ophouden, wat dan gebeurde.

Nu ik ouder en spiritueel bewuster ben geworden denk ik dat mijn oma ermee is opgehouden omdat dit het beste voor mij was. Dat is jaren zo gebleven, ik had geen oma meer, maar toch was het verwerkingsproces nog niet voltooid en dit was zeer pijnlijk. Ik kon haar niet vergeten.
Toen de wegen van mij en mijn echtgenoot in 1994 scheidden via een moeilijke procedure geraakte ik in een dieptepunt in mijn leven. Ik stond alleen, voelde me ellendig en verdrietig. Op dat moment kreeg ik dan terug heel reële levensechte dromen. Bij die reële dromen verscheen mijn oma terug op het toneel. Dit maal was het totaal anders. Ze kwam me troosten en gaf me goede raad. De angst was er niet meer bij en ik keek zelfs uit naar haar komst. Zij was zo echt, dat het zelfs reëler leek dan een gelijkaardig gesprek met levenden. Ik voelde er zelfs haar gevoelens bij. Hoe meer ik haar ontmoette, hoe jonger ze zich toonde tot ze er ongeveer uitzag zoals iemand die net 50 is. Ze was echter 82 toen ze overleden was.

Helderzienden beschreven mij een vrouw die aan mijn zijde was, en uit hun beschrijvingen kon ik mijzelf overtuigen van de hun echtheid van hun verklaringen. Dit bevestigde mijzelf omtrent het feit dat mijn grootmoeder bij me was.

Dit heeft ongeveer tot 1998 geduurd, tot ik in een heel speciale levendige droom recht tegenover mijn grootmoeder zat. Ze vertelde me dat ze me nu moest verlaten en ik haar zo nooit meer zou terugzien. “Ik moet evolueren en mijn tijd is gekomen om terug te gaan. Dit is evenwel slechts een tijdelijk afscheid en je bent nu sterk genoeg om zonder mij verder door het leven te gaan. Ze dragen wel zorg voor u (waarmee ze mijn gidsen bedoelde)”.

Dit was de laatste maal dat ik haar zag. Het heeft me overtuigd dat ze me jaren heeft bijgestaan, geholpen heeft en dingen met me heeft uitgepraat; dit alles na haar overlijden. Ik weet nu zeker dat er leven is na de dood en dat de dood niet het einde is. De ervaringen waren zo ongelooflijk reëel dat ze onmogelijk terzijde gelegd kunnen worden.

Op deze manier heb ik ook mijn jarenlang verdriet verwerkt. Ik denk nog steeds aan haar, maar nu zonder pijn en met grote liefde. Ze heeft me na haar dood bewezen dat liefde een grote waarde heeft aan gene zijde. Ooit zal ze me daar opwachten en worden we herenigd.

      M.

Ze vertelde er nog bij dat “de speciale reële dromen” eigenlijke uittredingen waren.

      Denis

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt