Destructie of financiële welvaart?

Aura Oasis Logo

Destructie of financiële welvaart?

psyche

Globale gevolgen voor de mensheid

Even iets minder spiritueel tussendoor.
Kanker komt uit een beschadiging of fout in de software die een cel uitbouwt tot orgaan. Het DNA dus en op voorwaarde dat de schade erg genoeg is om zich niet meer te kunnen herstellen. Een andere voorwaarde is dat de levensfunties van de cel moeten doorgaan en niet vastgelopen zijn.
Zoals een programma op je computer dat beschadigd is en dat zich, als je het opstart uiteindelijk je hele computer doet foutlopen.

Cellen met een beschadigd programma (DNA) die zich nog verder produceren zijn de tel en de goede orde kwijt en gaan dus woekeren. Iedere nieuwe cel heeft hetzelfde beschadigde DNA en zo gaat het steeds sneller.

In DNA zit immers de opbouw van een heel wezen al vanaf de eerste cel. Iedere andere cel heeft dezelfde DNA wat het nog wonderbaarlijker maakt. Hoe weet de cel van de ooglens dat het iets anders moet bouwen de cel in ons bot van ons bekken? Het DNA is immers gelijk. En het moet zich op de juiste plaats vormen in het lichaam en in de juiste vorm. Het moet ook tijdig stoppen en dan nog slechts een onderhoudende, herstellende functie behouden.

Als deeltjes van radioactieve straling door het lichaam schieten en daarbij toevallig DNA raken, wordt het programma kapotgeschoten en kan de cel zich alleen nog maar delen. De juiste plaats, de juiste vorm, de snelheid en het stoppen bij beëindiging is dan verstoord. Bij geboortes noemen we dat mutaties (het plan is verstoord en onjuist). In een ouder lichaam is de cel zijn functie van behouden van het orgaan en de vorm kwijt. Ook kent het niet meer de juiste afgrenzing en blijft zichzelf maar bijmaken. Deze woekering noemen we kanker.

Er is altijd al straling geweest. Kosmische straling. Dit wordt echter grotendeels tegengehouden door de beschermende laag boven onze aardse atmosfeer. De natuur denkt aan alles.

Na atoomproeven ontstond echter “natuurlijke achtergrondstraling” door het radioactief stof in de atmosfeer. Het was “natuurlijk” als het niet voortkwam door een kernoorlog.
De radioloog gebruikt radioactieve deeltjes omdat die in meer of mindere mate door het lichaam gaan en zich aftekenen op een fotografische plaat. Deze straling kan zelfs bij lage dosis en bij slechts 1 foto fataal zijn maar de kans dat dit gebeurt is wel kleiner dan met veel meer straling en langduriger zoals bij een scanner. (uitgezonder RMI)
De deeltjes die vast komen te zitten in botweefsel en daardoor “onbelichte” delen op de plaat tonen, zullen nog vervallen. Dit wil zeggen dat ze nadien zelf ook nog stralingsdeeltjes zullen lossen omdat het deeltje onstabiel is. Onstabiele atomen = nucleair materiaal. Als een heel deeltje door ademhaling, voedsel, drinkwater of huidcontact in het lichaam komt is dat nog veel gevaarlijker aangezien het om gehele atomen zijn met vaak meer dan 200 deeltjes die vervallen tot er een stabiel atoom overblijft (lood). Ook blijft het minimaal 30 jaar lang stralen tot miljoenen jaren (uranium).

Hierdoor komt kanker de laatste 50 jaar voor in stijgende lijn. Ook hartziektes. Die zijn het gevolg van de productie van Cesium die alleen in een kerncentrale voorkomt. Cesium vinden wijst altijd op een accident met een kerncentrale. Cesium lijkt op potassium en onze spieren halen dat uit de voedselketen. Het hart natuurlijk veel meer)
Door inname van producten die rijk zijn aan stoffen die ons lichaam nodig heeft, neemt de kans af dat organen andere gelijkende atomen gaan gebruiken waar ze ze nodig hebben in het orgaan zoals de schildklier waar het innemen van jodium dus een groot verschil kan uitmaken. Als dit radioactief jodium en cesium is beschadigt dit het orgaan en gaat het onregeld raken of woekeren. De Jodiumpilletjes bij kernongelukken verminderen dus alleen de kans op schildklierkanker en niet tegen andere andere “hot particles” zoals uranium, plutonium, cesium, tritium (gelijkend waterstofatoom en dus onuitfilterbaar uit water), cobalt, Americum en meerdere andere.

Als een radioactief materiaal minder wordt om als waterkoker te dienen (in kerncentrales wordt er gewoon water mee tot stoom gemaakt), moeten de radioactieve brandstofelementen vervangen worden. Dit is dan kernafval. Dit materiaal is nog steeds zeer radioactief en is een zeer groot probleem om het ergens veilig kwijt te geraken gedurende minimaal duizenden jaren. Zo werden zeker 30 jaar lang vaten radioactief materiaal gewoon van de boot in de zee gerold. Deze vaten lekken nu meer en meer.

Gezien uranium ook nog zeer hard metaal is dat staal en rots kan doorboren wordt het heden gebruikt in munitie. Je schiet ermee door een tank, door beton of rots zoals bij de zoektocht naar Osama Bin Laden.
Niemand weet dat dit verarmd uranium is maar vele militairen worden ernstig ziek. Zo is dat vooral zeer bekend bij militairen in de Balkonoorlog (Balkansyndroom) en de militairen die in Irak vochten. De eerste klachten lijken sterk gelijklopend met deze van fibromyalgie en chronische vermoeidheid. Na een jarenlange procedureslag en vele medische onderzoekingen is de oorzaak intussen gevonden. Beschadigde genen (DNA).

De radioactieve vervuiling in Fukushima is onoplosbaar en de kernbrandstof zit al zeer diep in de grond gesmolten. Men kan er door de zeer zware straling ook met niets bij. Duizenden tonnen geconcentreerd radioactief materiaal dringt in de grond en in het grondwater en smelt los door wateraders.
Daarom zal de straling die vrijkomt steeds heviger worden omdat er steeds meer in zee, lucht, grond en water terechtkomt en dit de dosis steeds verhoogt.
En dit zal nog duizenden tot miljoenen jaren doorgaan. Intussen verbouwen de boeren radioactieve rijst en graan. De nog levende vissen die men kan vangen rond Japan is alle zwaar radioactief en wordt aan nietsvermoedende Japanners gevoerd.
De Japanner die zijn overheid zo vertrouwt, is de hele situatie nu aan het wantrouwen en meer en meer voelen zich zwaar bedrogen. Men protesteert nu maar het is te laat.
Japan kan slechts een economische standaard behouden als het minder afhankelijk is van invoer van voedsel en energie. Vandaar dus ook de vele kerncentrales.

Bovendien zitten erg vele zeer grote kapitalen van internationale beleggers in Japanse merken. Er zit dus duidelijk veel macht en druk op het verzwijgen van de situatie aldaar want men zou zijn aandelen zien instorten. Ook banken zijn groot aandelenhouders.

We gaan uiteindelijk de gevolgen niet alleen voelen aan onze gezondheid maar ook nog eens aan onze beurs waarmee we peperdure behandelingen en medicijnen moeten betalen.

Er zijn zeker nog veel meer redenen te bedenken om het nieuws “top secret” te verklaren. Japan kan de helft van zijn inwoners geen nieuwe woning terugbetalen. Ook verzekeringsfirma’s zitten hiertussen. Heel Tokio en omgeving, zowat de hoofdstad van de wereld, zou ontruimd moeten worden. 36 miljoen inwoners.

Ook investeerden vele banken en aandeelhouders in kerncentrales en men zal deze dus niet sluiten en blijven bijbouwen.

      Denis

© 2014 Aura-Oasis – Denis Dhondt