De voorspelde onderzeese kristallen piramide

Aura Oasis Logo

De voorspelde onderzeese kristallen piramide

cheops2

Piramides 650 meter onder zee?

Edgar Casey werd de slapende profeet genoemd. Hij wist in slapende toestand vooral diagnoses te stellen van ziektes maar hij onthulde ook veel andere fantastische feiten.
Vele van die feiten zijn echter nog niet bevestigd.

Zo is een aantal jaren geleden ontdekt dat er idd. een verborgen kamer onder de sfinx zat zoals hij in trance beweerde, tussen de poten van de Sfinx. Dit zou een bibliotheek geweest zijn. Minstens 1 enorme verborgen kamer is gevonden door Westerse onderzoekers maar Egyptoloog Zahi Hawass liet geen andere onderzoekers toe en ontkende dit tot enkele jaren geleden. Er zijn evenwel geen boeken in te vinden maar mogelijk wel rollen en teksten op de wanden en vele pilaren.

Edgar Casey had het echter ook over de Bermudadriehoek. Daar zou op de zeebodem een enorme kristallen piramide ontdekken. Nu ja, fantastisch verhaal toch? Zoiets kon je toch niet geloven? Toch zeker niet in zijn tijd want men had toen nog nooit een bouwwerk onder de zeespiegel gevonden.

Vorig jaar ontdekte men echter structuren op 650 meter diepte op de zeebodem van de oceaan bij Cuba in de Bermuda driehoek. Drie piramides werden ontdekt met sonarscanner en de informatie grafisch verwerkt. Het zouden perfecte blokken zijn al heeft men er nog niet kunnen naar duiken. Deze ontdekking staat bekend als Sunken Cuba city

glass-pyramids-discovered-at-bermuda-triangle-1

Er was ook al een vroegere beschrijving voor de ontdekking die sprak van glazige of kristallen piramide. Van deze is echter niet geweten of deze waarneming juist is. Deze waarneming is moeilijk na te trekken en werd dus overal kritisch bekeken.

Volgens de sonarscan zou minstens 1 piramide groter zijn die in Egypte. De kranten verspreidden dit fantastisch nieuws na de geologische sonarscans.

Als de ontdekking na duikverkenning van de diepte zou kloppen, dan zijn er 2 piramides die elk groter zijn dan die van Cheops, tot ongeveer 3 keer zo groot.

Ze zouden dan minimaal 10.000 jaar oud zijn, want ze kunnen niet 650 meter onder water gebouwd zijn. De piramides moet dus aan land gebouwd zijn waarna ze onder water verzonken zijn.

En dan nog het ongelooflijkste: het materiaal waaruit ze gemaakt zijn begroeit niet. Het zou glas of ijsachtig doorzichtig zijn. We spreken dan nog niet van kristal zoals de kristallen bol die dichtbij gevonden werd op een stenen pilaar en magnetische eigenschappen bezit.

Stel nu gewoon dat het een soort primitief glas zou zijn, wie heeft dit dan gemaakt? Deze kunnen zeker ook niet gemaakt zijn met koperen werktuigen en stenen. Wie heeft het glas dan gesmolten en in blokken verwerkt?

Ook de gewone piramides en andere grote bouwwerken kunnen NOOIT zonder bouwmachines (bijv. kranen, enorme zagen) gebouwd zijn. De zwaarste door de mens gekapte stenen balk weegt zo bijv. ong. 1400 ton (Baäl en Oeral) tot veel meer (China). We hebben anno 2010 nog geen enkele kraan die dat kan tillen!

De laatste jaren blijkt men nu overal ter wereld gigantische piramides te ontdekken, zoals bv. deze in Bosnië. Deze in China zijn ook al zeker niet meer te loochenen ook al zijn de meeste met aarde en beplanting verborgen. Kwam de hele wereld op een bepaald moment op hetzelfde idee om zomaar eens piramides te gaan bouwen?

Zie zeker http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/1697038.stm

      Denis

© 2013 Aura-Oasis – Denis Dhondt