Ongelooflijke gevolgen van nieuwste kwantumfysica

Aura Oasis Logo

Ongelooflijke gevolgen van nieuwste kwantumfysica

psyche

Delayed choice quantum eraser

De kwantumtheorie is op zichzelf nogal mindblowing.
Wetenschappers die het subatomaire onderzoeken gebruiken vooral de wiskunde en de redenering in deeltjes. Ze negeren vaak de moeilijk te geloven gevolgen.
Sommige websites daarentegen maken nogal misbruik om een bepaalde theorie te verkopen en daarop het etiket quantum te kleven terwijl hun theorie compleet fout is. (bijv. de theorie voor een bepaalde soort healing door het “terug in tijd deeltje” (tachion) en andere suggestieve linken)

Het is de theorie van de subatomaire deeltjes die geen deeltjes zijn als je er niet naar kijkt. Dit kan je wel letterlijk nemen en dat is het mindblowende ervan. Het kunnen golven of deeltjes zijn, naargelang de test die je doet. Neem je een test om te zien of het deeltjes zijn, dan zie je deeltjes en geen golven en doe je de test anders, kijken of het golven zijn, dan wijst de proef uit dat het golven zijn en geen deeltjes.

In 2007 werd een nieuw experiment gedaan dat meer moest te weten komen over de mysteries die verschijnen in het tweespletenexperiment.
Het resultaat is nog meer mindblowing.
Wat we waarnemen als het resultaat van een proefopstelling, beïnvloedt het verleden van het experiment.

Door oorzaak van wat we waarnemen komt dus niet vóór het gevolg, maar onze waarneming schept de oorzaak, terug in de tijd dus.
Dit is zo voor het heel kleine, maar van die dingen is onze wereld gemaakt.

Hoewel dit experiment herhaaldelijk gedaan is en juist bevonden, gepubliceerd is in Science, zijn er toch weinig materialistische wetenschappers die het zich echt letterlijk kunnen voorstellen. Men neemt het experiment wel aan, maar niet de conclusies die niet passen in ons mentaal materieel wetenschappelijk wereldbeeld. Je kan het verleden toch niet veranderen!

Wie zelf wil natrekken en proberen te begrijpen wat voor ongelooflijks ik hier beweer, raad ik ten zeerste aan dit te doen. Het gemakkelijkst gaat dit uiteraard gaan als je toch al iets weet van de kwantumtheorie. Zoekterm “Delayed choice quantum eraser” maar als je het tweespletenexperiment niet kent, zoek dit dan eerst op en tracht het te snappen.

Het verleden wordt dus LETTERLIJK constant veranderd door wat we waarnemen in het NU! (en dat is geen zweverige fantasie op de wetenschap van de kwantumtheorie)

Dit is het einde van het materialistisch wereldbeeld, al negeren de meesten het omdat het niet te bevatten is. Maar het is juist en bewezen.

Het bijna ongelooflijke is dat deze dingen ook gelden op het macroscopische, voor alle dingen in onze realiteit die nog niet door een bewustzijn zijn waargenomen. Materialisme is fout!

      Denis

© 2013 Aura-Oasis – Denis Dhondt