Worden we bewaakt door UFO’s?

Categories:

1211877266_62562f8fd0_t

UFO’s, Kernwapens en oorlogen

 1. Ufo’s zijn een vreemd fenomeen. Vanwaar komen ze en hoe komen ze naar hier. Wie voldoende gefilmde UFO waarnemingen heeft bekeken komt tot bepaalde conclusies:
 2. Ze kunnen blijkbaar alle vormen aannemen maar zijn meest bekend als schijf of driehoek
 3. Ze zijn vaak enorm groot.
 4. Ze verplaatsen zich enorm snel.
 5. Ze kunnen opeens verdwijnen of onzichtbaar worden.
 6. Ze zijn vaak vergezeld van 2 kleine bollen die rond een stationaire UFO zweven
 7. Ze zijn vooral sterk waargenomen tijdens de tweede wereldoorlog (Foo fighters) en daarna bij de kernproeven en opslagplaatsen van kernwapens
 8. Vaak zijn te zien vlak voor, tijdens of kort nadat er een ramp staat te gebeuren. (bijv. WTC, voor de aanslag gefilmd aan de torens, tijdens de aanslagen, na de aanslagen)
 9. De UFO die verscheen boven de Dome of the rock, lijkt wel een symbolische waarschuwing voor de aankomende godsdienstoorlogen. Die spectaculaire UFO is gefilmd vanaf meerdere locaties en kan dus alle sceptische verklaringen doorstaan, mede door zijn gedrag.
 10. Vlak voordat UFO’s verdwijnen, gaan de kleine bollen die hen soms vergezellen in stationaire toestand, terug naar de grote UFO, alsof ze erin opgeborgen worden.
 11. Vlak voor ze verdwijnen is er soms een soort Ultravioletachtige aura te zien die hen omringt als een soort schild of vorming van een opening. Alsof ze reizen onder andere dimensies.
 12. Als lichten rond de UFO beginnen te knipperen volgt daarna vaak een felle flits in de lucht waarna ze verdwenen zijn.
 13. Ze beheersen een fysica technologie waar we niets van begrijpen, alsof ze interdimensionale reizigers zijn.
 14. Ze opereren ook in de Ruimte en onder water.

Gedrag

 1. Ze zijn zeer duidelijk tegen kernwapens. Zo gaven ze al meermaals demonstraties op lanceerinstellingen van kernwapens door ze ofwel alle uit te schakelen ofwel klaarmaken voor lancering waarbij tot horror van de militairen, ze niets kunnen doen. Gelukkig werd het vlak ervoor weer uitgeschakeld. Een andere keer werd een testraket met een dummy nucleaire kop erop duidelijk door een UFO met 2 laserachtige schoten onklaar gemaakt waardoor die neerstortte.
 2. Ze lijken op de hoogte te zijn van bepaalde wereldgebeurtenissen zoals ook Fukushima (ook voor, tijdens en na de ramp boven het gebied gefilmd)
 3. Ze lijken wel een soort bewakers van de mensheid zonder dat ze veel willen bemoeien.
 4. De apocalyptische geluiden die overal ter wereld gehoord werden zijn duidelijk verbonden met het UFO fenomeen. Alsof ze hier massaal aanwezig zijn met onzichtbare moederschepen.
 5. Ze zijn duidelijk ook waargenomen in verband met veeverminkingen en graancirkels.

Nieuwe waarnemingen

 1. De laatste jaren vertonen ze zich ook in oorlogsgebieden zoals Servië en Irak.
 2. Ze ontwikkelen blijkbaar wapens waarmee ze terroristische bolwerken bestookten.
 3. Dit doet zich voor als een kort soort vuurschot vanuit de onderkant van de UFO.
 4. De ontploffingen volgen met vertraagde ontsteking, vaak gelijktijdig met een zeer snelle verdwijning van de UFO.
 5. De “bommen” hebben vaak een enorme kracht, soms lijken ze wel atoombomachtige ontploffingen tot en met paddenstoelvorming.
 6. Ze lijken zich in deze “bombardementen” ook te oefenen in gebergtes, alsof ze proeven doen.
 7. Ze lijken zich defensief op te stellen tegenover bepaalde locaties van agressors of terroristen in de oorlogsgebieden waarbij ze bijvoorbeeld een Taliban kamp bombardeerden en een mogelijk centrum van strijders in Syrië.
 8. Ze lijken ons ook te waarschuwen voor komende veranderingen van onze planeet.
 9. Een telepathische communicatie is vaak gerapporteerd.

Illustraties van UFO verweer: UFO bombardeert tijdens de oorlog in Syria