UFO’s gezien vanuit de ruimte door astronauten

Categories:
globe2

Astronauten
zien
UFO’s

Wat de NASA zeer lange tijd TOP SECRET heeft gehouden is uiteindelijk uitgelekt. Het was al langer bekend dat de astronauten UFO’s hadden gezien omdat Radio-amateurs (HAM) de boodschappen hadden opgevangen van de maanreizigers. Het volgende verslag is dan ook ECHT, dit is GEEN FICTIE. Het is een gedeelte van een rapport van de NASA dat gaat over de vele UFO “close encounters” die de astronauten waarnamen, fotografeerden en filmden!

De astronauten getuigen

Deze rapporten werden publiekelijk verzwegen om geen paniek te zaaien. Maar het fenomeen was bekend. De astronauten werden zelfs op voorhand verwittigd en omdat de info verder niet meer zou opgevangen worden door radio-amateurs spraken ze de code “Bogey”, “Babies”, “Santa Claus” waarmee de NASA dan automatisch wist dat ze UFO’s zagen. In totaal zijn er 28 astronauten die deze hebben gezien van zeer dichtbij. Eigenlijk was het net omgekeerd: de UFO’s kwamen onze primitieve ruimte-experimenten bekijken. Nogmaals; het hieronder volgende is geen fictie.

De astronauten

Het rapport is afkomstig van enkele van deze astronauten en is hieronder samengevat. Deze zijn:

 • Major Gordon Cooper
 • Ed White
 • James McDivitt
 • James Lovell
 • Frank Borman
 • Neil Armstrong
 • Edwin “Buzz” Aldrin
 • Donald Slayton
 • Major Robert White
 • Nasa pilot Joseph A. Walker
 • Commander Eugene Cernan
 • Nasa’s Maurice Chatelain
 • Nasa’s Scott Carpenter
 • Walter Schirra

De rapporten

Major Gordon Cooper

De laatste Mercury Astronaut die alleen in de ruimte vloog. Op 15 Mei 1963 vloog hij 22 maal rond de aarde. Gedurende de laatste orbit berichte hij zijn volgstation in Muchea dat hij een groen gloeiend object kon zien dat snel zijn capsule naderde. Deze UFO was echt en uit vaste stof gemaakt want was hij was ook te zien op de radar. Cooper werd verboden te spreken over de UFO waarneming. Hetzelfde gold voor alle reporters die hem interviewden bij de landing (NATIONAL SECURITY) .
Tien jaar voordien had Cooper al een Ufo gezien toen hij met een F-86 Sabretjet over West-Duitsland vloog. Ze waren metaalachtig, schotelvormige schijven en waren duidelijk intelligent bestuurd.
Hij vertelt: “In 1951 was ik reeds getuige van een 2 dagen observatie van UFO’s. Ze waren van verschillende grootte, vlogen soms in formatie en meestal van Oost naar West over Europa.”
Vele jaren leefde ik met een geheim, dat onder censuur stond voor al wie specialist was in “Astronautics”. Nu kan ik zeggen dat er elke dag in de USA UFO’s worden waargenomen, samenvallend met de radarinstrumenten. Er zijn duizenden rapporten, maar niemand wil deze openbaar maken. (De reden daarvoor is om paniek te vermijden, en Aura-Oasis strooit dat hier zo maar in het rond, zeg!) Ik was zelf getuige van Buitenaardse activiteit, hier op onze eigen planeet. Dit gebeurde in Florida. Daar zag ik met eigen ogen een area grond die in vlammen stond, dat verlaten werd door een UFO vanuit het midden van het veld. De autoriteiten deden het grondigste werk om dit incident van de media weg te houden.

Ed White & James McDivitt

Juni 1965: Deze astronauten vlogen boven Hawaii in een Gemini raket, als ze een vreemd metalen object zagen. De UFO had lange armen die eruit staken. Ze namen er foto’s van die echter nooit werden vrijgegeven.

James Lovell and Frank Borman

December 1965: de Gemini-astronauten zagen een UFO tijdens hun tweede orbit tijdens hun poging om het ruimterecord te breken, met een vlucht van 14 dagen. Ze rapporteerden dat ze een UFO zagen op een korte afstand van hun capsule. “Gemini-controlecenter” vertelde hun dat ze waarschijnlijk een spiegeling zagen van hun eigen Titan booster raket. Daarop reageerde de bemanning dat ze deze booster ook zagen, maar dat dit voorwerp er compleet anders uitzag:


Lovell:		"Bogey" (code voor UFO) op 10 uur hoogte
Capcommandant: 	Dit is Houston. Herhaal 7.
Lovell:		Ik zei; dat we een Bogey op 10 u hoog zien.
Capcom:		Gemini 7, is dat de booster of is dit een actueel voorwerp?
Lovell:		We hebben verschillende actuele waarnemingen.
Capcom:		Schat de afstand en de grootte
Lovell:		We hebben ook de booster in zicht (booster = deel van raket)

De maanlanders Neil Armstrong en Edwin “Buzz” Aldrin

Volgend de NASA astronaut Neil Armstrong hebben de buitenaardsen een basis op de maan, en maakten ons op een zekere wijze duidelijk weg te blijven van de maan.
De beide astronauten zagen UFO’s op de maan na hun historische Eerste maanlanding op 21 Juli 1969. Vermits de maanlanding ook werd gefilmd en vertoond werd, werden de UFO’s opzettelijk niet mee verfilmd omdat deze film rechtstreeks werd uitgezonden. De NASA was ondertussen wel al op de hoogte. Vandaar de slechts korte film van de eerste stappen op de maan. Volgens de NASA medewerker Otto Binder, en enkele Radio-amateurs werden de volgende boodschappen ontvangen: NASA:

	Wat is er daar?
	Mission control roept Apollo 11

Appollo 11:

	Deze "Babies" (code voor UFO) zijn enorm, sir, werkelijk enorm!
	Oh, mijn God! Je zou het niet geloven!
	Ik vertel je nu dat hier andere ruimtetuigen zijn,
	Ze staan aan de verste zijde van de kraterrand
	Ze staan ons op de maan gade te slaan!

Een Professor die anoniem wilde blijven, werd in de discussie met Neil Armstrong geëngageerd tijdens een NASA symposium.

Prof:
Wat gebeurde er werkelijk met Appolle 11?
Armstrong:
Het was ongelooflijk, natuurlijk wisten we altijd wel dat er een mogelijkheid bestond, maar het feit is, dat we door de buitenaardsen gewaarschuwd werden. Toen was er nog geen sprake van een ruimtestation of een maanstad.
Professor: Wat bedoel je met “gewaarschuwd”?
Armstrong:
Ik mag niet in details gaan, uitgezonderd dat ik wel mag zeggen dat hun ruimteschepen ver superieur boven de onze staan, zowel qua technologie als qua grootte. Amay, wat zijn deze groot! …en indrukwekkend! Nee er is geen kwestie van een ruimtestation, het zijn schepen.
Professor:
Maar de NASA had toch nog vluchten naar de maan na Apollo 11?
Armstrong:
Natuurlijk; de NASA was dat eigenlijk verplicht, dit werd publiekelijk verwacht; en ze konden het niet riskeren paniek gaan zaaien. Maar het waren wel telkens snelle landingen en snel weer terug.

Volgens Dr. Vladimir Azhazha over de eerste maanlanding:

Neil Armstrong verhaalde de boodschap aan de “Mission Control center” dat er twee mysterieuze objecten hen gade sloegen na hun maanlanding. Maar deze boodschap werd nooit publiek gemaakt omdat de NASA deze censureerde.

Volgens Dr. Alesksandr Kasantsev,

Buzz nam alles op in kleurenfilm van binnen uit de module, en filmde verder als Armstrong naar buiten ging. Armstrong bevestigde dat het verhaal waar is maar weigerde verder in detail te gaan. Hij zei ook dat de CIA achter deze zaak stond.

Donald Slayton

Deze Mercury astronaut verhaalde het volgende in een interview in 1951:
Ik was een P-51 gevechtsvliegtuig aan het testen in Minneapolis als ik het tuig te zien kreeg. Het was ongeveer op een afstand van 3 kilometer. Als ik dichter kwam leek het op een weerballon, grijs en ongeveer 1 meter in diameter. Maar zodra ik het passeerde leek het helemaal niet meer op een ballon. Het was een schotelvormig object. Plots verwijderde het zich van mij met een snelheid van ongeveer 510 km/uur. Ik volgde het voor een tijdje, toen het vervloekte ding plots zeer snel opsteeg. Ik achtervolgde het nog met een topacceleratie en een klim van 45 graden, maar het was te snel en verdween.

Majoor Robert White

Op 17 Juli 1962 rapporteerde hij een UFO tijdens zijn vlucht met een X-15. Hij vertelt: Ik had geen idee wat dat kon zijn? Het was grijs en slechts 10 meter van me verwijderd. Dan rapporteerde ik over de boordradio “Er zijn vreemde dingen hier! Dit is absoluut zeker!”

NASA piloot Joseph A. Walker

Op 11 Mei 1962 zei hij dat een van zijn taken was om UFO’s te zoeken. Hij filmde 6 UFO’s gedurende zijn recordbrekende vlucht op 85 km hoogte in April 1962. Dit was de tweede maal dat hij UFO’s filmde tijdens een vlucht.

“Ik wil niet speculeren over deze dingen. Alles wat ik weet is wat er te zien was op de film nadat deze ontwikkeld was.” Geen van deze films is tot op heden publiek gemaakt.

Commandant Eugene Cernan

Hij was de vluchtleider van Apollo 17. In een artikel in de “TIMES” in 1973 schreef hij het volgende over UFO’s:
“Ik ben gevraagd naar mijn mening over UFO’s en ik heb publiekelijk gezegd dat ik denk dat ze van elders komen, van een andere beschaving.”

NASA’s Marice Chatelain

In 1979 bevestigde deze Chef van de NASA-Communications Systems dat Armstrong wel degelijk UFO’s gerapporteerd heeft bij zijn maanlanding. Hijzelf denkt dat sommige UFO’s komen van uit ons eigen zonnestelsel, waarschijnlijk van Titan. (Ik geloof – een maan van Jupiter – Ik vond deze maan waarschijnlijk niet terug in de encyclopedie omdat deze te recent ontdekt is) “Deze contacten zijn algemeen gekend door de NASA. Alle Apollo en Gemini vluchten zijn gevolgd, soms van zeer dichtbij door ruimtetuigen die niet van onze aarde afkomstig zijn, of zoals je ze wilt noemen; door UFO’s. Elke keer dat dit gebeurde informeerden de astronauten Mission Control, waar dan absolute stilte over dit onderwerp werd geboden.” “Ik denk dat Walter Schirra die aan boord was van Mercury 8 de eerste astronaut was die de huidige code “Santa Claus” gebruikte om de aanwezigheid van vliegende schotels naast de ruimtecapsule te rapporteren.
Wanneer hij van achter de maan verscheen vertelde hij waar iedereen het op de radio kon horen:
“A.U.B. wees geïnformeerd dat er een SANTA CLAUS is” Dit gebeurde op Kerstmis 1968, maar velen vermoedden dat er een verborgen mening achter deze woorden zat. (SANTA CLAUS = Kerstman)

De Nationale veiligheid scande alle films en radio-uitzendingen af om het verbod hierover te spreken te doen respecteren. Maar we hebben bevestigingen van Otto Binder, Dr. Gary Henderson, Maurice Chatelein dat de astronauten onder strikte orders verboden werden over deze dingen te praten. Gordon Cooper bevestigde op een comité van de U.N. dat een van de astronauten zelfs een gelande UFO op de aarde zag. En als er geen geheimhouding zou zijn, waarom is die foto dan niet gepubliceerd?

NASA’s Scott Carpenter

“Op geen enkele vlucht in de ruimte waren de astronauten alleen. Constant was er een begeleiding door UFO’s”

   Denis

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt