Transparante verschijning

Aura Oasis Logo

Transparante verschijning

shadow-beings-hat-man

De geest met de hoed

Wie is het? Hij is grijs, zonder kleur, heeft een hoed op, heeft een sjaal, draagt een regenjas en gedraagt zich heel gewoon. Hij ziet er heel levendig uit, maar is transparant en je merkt hem op in je badkamer als je uit de douche stapt. Hij staat tegen de deurkozijn geleund want de deur is opengelaten.
Hij staat je even te bekijken als je uit de douche stapt en gaat daarna de badkamer buiten en vervolgt zijn weg. Je hebt direct met zekerheid door dat dit een geest is…

Dit overkwam een vrouw die dit voorval nooit meer zal vergeten en welk haar levenslang overtuigde. Ze schrok angstig van de overtuigende verschijning van de man. Ze schatte die ze ongeveer 50 jaar en hij leek thuis te horen in de jaren 40.

Het vervolgde echter nog want later hoorde ze nog voetstappen en werd zijn schim door een raam ook door haar zoon gezien.

Toen ze de badkamer uitvluchtte, zag ze de man ook nog in haar slaapkamer zitten. Latere waarnemingen waren in de gang, in de keuken en op de trap. De voetstappen gingen daarna nog een tijdje verder.

Haar zoon werd eens op een nacht wakker en vertelde dat hij een man in de hoek had zien zitten.

Als we op zoek gaan naar mogelijke oorzaken voor die verschijning merken we de vooroorlogse woning op, maar daar is niet echt een reden om dit daaraan te wijten.
Een tijd ervoor had ze eens een man dood zien liggen in een gracht. Die had zich zo waarschijnlijk zelf verdronken. Hij stonk al toen ze die vond. Deze had ook ongeveer dezelfde kleding aan.

Het laatste dat binnen in huis was gekomen was een oude buffetkast en omdat ze dacht dat het daardoor kwam, wilde ze die weg. Toen hield het op.

Het begon echter toen bij de persoon die deze buffetkast absoluut wilde hebben. Ook die maakte zich bang.
Het verband met de kast lijkt dus duidelijk. Maar waarom? We zullen het nu niet meer te weten komen. Misschien staat die nu ergens waar nu vreemde dingen gebeuren.

      Denis