Stemmen horen

Aura Oasis Logo

Stemmen horen

stemmen_klein

Psychose?

Niemand hoeft met onderstaande akkoord te gaan. Het is een persoonlijke visie.

Ik ben vaak geraadpleegd door personen die stemmen hoorden. Bij sommigen was dit het onmiddellijke resultaat na een occult experiment zonder ervaring.

Algemeen gezien heb je net zoals bij mensen, verschillende stemmen. Meestal is het lastig om hiermee te leven, zelfs al mag je “de goede” stemmen en wil je ze niet kwijt. Deze goede komen immers vaak voor bij wie ook slechte hoort en sommigen denken dat dit er zijn die hun beschermen.
De stemmen maken vaak opmerkingen op dingen die je doet, ook al wil je die nu niet horen omdat je gedachten bij iets anders zitten en ook al wil je even slapen kunnen ze je dus storen als je niet doet wat ze willen. Ze weten immers snel hoe ze je zo kunnen dwingen dingen te doen die je anders niet zou doen. Soms gedragen de stemmen zich echt als pesters.

De stemmen zijn zeer duidelijk hoorbaar in heldere geestestoestand. Het kan ook om gevoelens van aanrakingen gaan of zien van geesten. Dit alles wordt onder schizofrenie of psychose geklasseerd. Psychiatrie heeft echter niemand baat gebracht, soms werden de stemmen wel holler klinkend maar ze bleven. De bijwerkingen van de medicijnen zijn echter erger dan de kwaal. Vandaar dat er ook veel gelogen wordt in de branche tussen patiënt en psychiater. Zo is een psychiatrisch patiënt die steeds oncontroleerbaar schudt met zijn hoofd vaak geen gevolg van een mentale stoornis zoals het lijkt maar een gevolg van de bijwerkingen van de medicijnen op bepaalde personen.

In een verder stadium kan MPS of DIS optreden. Dit is hetzelfde maar van naam veranderd. In die gevallen kan de persoonlijkheid van iemand ineens plaats maken voor een andere met andere naam, andere gewoontes, andere hobby’s en interesses en andere kleding en voedingsgewoontes, ja zelfs andere seksualiteit. De seksualiteit bij het slachtoffer wordt vaak afgenomen, ook bij ergere vormen van gewoon “stemmen horen”. Ook deze kunnen de persoon lastig maken door die te laten opdraaien voor gevolgen welke deze niet gedaan heeft en waar die niets van weet. Ander ontspoord gedrag komt bij bepaalde soorten medicijnen voor.
Men kan wel proberen zichzelf pijn te doen om te pogen de misbruiker weg je krijgen. Ook kan men zelfmoordneigingen hebben om ervan af te geraken.

Ook psychologen bereiken hier geen “genezing” maar ze kunnen wel mentaal ondersteunen, begrip tonen en zo dus toch iets meer betekenen. Van de stemmen af helpen lukt echter niet.

Stemmen komen ook soms ook voor na druggebruik, ook als men er volledig mee stopt blijven deze dan zitten.
Meestal beginnen ze plots zonder aanwijsbare oorzaak. Het is eigenlijk een gedeeltelijke astrale ervaring.

Ook heb ik vaak personen gekend die MPS hadden en waarmee je dus ineens met iemand anders praatte. Dit is vreemd omdat ik het meerdere malen meemaakte dat iemand dat had terwijl veel psychiaters op hun hele loopbaan zo niemand hebben gekend.

      Denis

© 2015 Aura-Oasis – Denis Dhondt