Stemmen horen en entiteiten

Aura Oasis Logo

Stemmen horen en entiteiten

psychiatry

Bevrijd van 2 entiteiten

Ik heb al heel vaak spiritisme gedaan en een groot deel van mijn ervaring met geesten komt via deze weg. Niet alleen maar vergezeld door andere aanzitters. Ik ben het dus ook die al sedert 1995 de eerste Nederlandstalige teksten over ouija online plaatste en er attent op maakte dat het ook heel gevaarlijk kan zijn.

Gelukkig kan het ook veilig. Opgelet, het is niet voldoende je af te schermen al heeft dat een preventief doel. Het is belangrijker dat er ervaren spiritisten bij zijn die al heel veel situaties meegemaakt hebben en dat is niet uit te pennen.

Sedert 1990 hield ik de spiritistische communicaties bij op computer. Vroegere zijn helaas nooit genoteerd. Ik had vandaag eens zin die map met al die bestanden weer eens te openen.

Er is een extreem vruchtbare periode geweest voor werkelijk goede resultaten. Vaak verbluffend, maar je wordt dit ook heel gewoon en let er niet zo meer op. Nu het een tijd geleden is, vooral voor zo’n geslaagde sessies was ik dus benieuwd welke sessies er nog tussen zaten die ik bijna vergeten was maar die echt wel de moeite waren.

Zo vond ik een sessie met X die stemmen hoorde en gepest en gefolterd werd door haar entiteiten. Eigenlijk een “geestelijke stoornis” die al enkele malen gepoogd was te bedwingen met anti-psychotica. Alhoewel je met deze personen erg moet opletten, probeerde ik toch of er contact kon gemaakt worden met haar entiteiten.

Er bleken er twee te zijn. Een was een eigenares van een boerderij uit haar buurt die haar gronden verpachte en zo dus geld verdiende. Een andere was een man die in een ruzie voor een café iemand vermoord had. Beiden hadden ze duidelijke redenen om niet overgegaan te zijn. De eigenares van de boerderij was gemakkelijk te verhelpen en jawel, het slachtoffer die de stemmen hoorde hoorde vanaf dan de vrouwelijke stem niet meer.
Gelukkig lukte dit ook met de andere nadat de reden voor zijn aardgebondenheid en zijn gehechtheid aan X opgelost was.
Ik moet erbij zeggen dat er wel elementen waren die nagetrokken konden worden en natuurlijk zijn dit de meest overtuigende sessies.

Het belangrijkste was echter dat X vanaf dan de stemmen kwijt was en ook de andere kwellingen.
Natuurlijk is er ook nog een tweede factor die een rol speelt over langere termijn maar ik hoorde hier geen problemen meer van.

Dus hier had het duidelijk vruchten afgeworpen op een terrein waar niemand anders geslaagd was.

Ik heb zoveel sessies en andere ingezonden ervaringen bijgehouden dat het eigenlijk zonde zou zijn dit allemaal maar te laten verloren gaan. Ik weet echter niet goed wat ik er moet mee aanvangen. Het is zeker erg waardevol om de best geslaagde eruit te halen. Er zit zelfs een geval van moord tussen op een BV. De moord is nooit bewezen. Hij heeft ook zeer duidelijk privé gsm nummers gegeven van minimaal één andere nog internationaal bekendere Vlaming. Dit nummer hebben we toen zelfs gebeld en alles wat hij gezegd had om zich te bewijzen klopte (inclusief het nummer en dat is een nummer die je niet zomaar krijgt)

Goed, ik wilde hier maar aanstippen dat dit destijds het eerste geval was omtrent entiteiten rond iemand die ook effectief opgelost raakte. Entiteiten die rond personen hangen zijn zeer hard om weg te krijgen.

      Denis

© 2013 Aura-Oasis – Denis Dhondt