Stemmen bij bezetenheid

Aura Oasis Logo

Stemmen in EVP-opnames

Een nieuwe ontdekking?
Bezeten en stemmen horen… en opnemen op band!!!

Dit is nu het tweede geval van bezetenheid bij iemand waar wel heel duidelijk stemmen op de cassette te horen zijn, die opgenomen is tijdens een onderhoud. Je hoort “help me” zeggen, je hoort ook kwade uitlatingen, diverse stemmen, soms geluiden, waar de “bezetene” op reageert maar die wij niet horen op de normale manier.

Een nieuwe ontdekking? Tussen bandstemmen en bezetenheid… De laatste opname is nog op een andere manier ook uniek in zijn soort: je hoort de entiteiten door de mond van de bezetene praten. Vlak voordat dat gebeurt, zakt de persoon even weg en komt weer recht en daar is de entiteit. Helaas was het een zeer zwaar geval, waar inderdaad die avond niets anders op zat dan professionele hulp te gaan zoeken voor wat de persoon allemaal moest ondergaan want het was fout om deze alleen te laten en ik kon er niet blijven.

De opgenomen stemmen zijn een werkelijkheid, uniek vastgelegd op band en met “agressieve uit het niets komende stemmen”, ook stemmen die de onze vervormen en verdraaien wat wij zeggen, een heel science fictionachtig lijkende vervorming… maar is geen fictie, ik heb immers de cassette… iets om over na te gaan denken.

Ik mag mezelf de ontdekker noemen van dit fenomeen want bij mijn weten zijn bandstemmen nooit opgenomen bij bezetenheid (Multiple personality disorder beschouwd in de psychiatrie.

In deze opname hoor je slecht een voorbeeldstem van de vele. De stem zegt tegen mij dat ik er me niet mag mee moeien “Van Mina afblijven” waarop zij reageert “zijt ge hier were” (Gents) luister hier naar een van de stemmen

cycling De opgenomen stem van de entiteit

Van Mina afblijven (entiteit), zijde doar were (Gents door het slachtoffer)

Als je meer EVP (bandstemmen wil horen klik dan hier: EVP (gewone bandstemmen)

      Denis	

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt