Spiritistisch pendelen

Aura Oasis Logo

Ingezonden ervaring

Ervaring Spiritistisch pendelen

Opgelet: dit is slechts de ervaring van 1 persoon en dit hoeft niet algemeen zo te zijn!

pendel1 Ik heb een tijd gependeld waar ik mooie ervaringen maar ook heel slechte ervaringen heb mee gehad. Ik had me een boek gekocht en ben ermee begonnen, totaal onwetend maar nieuwsgierig naar het onbekende en het O! zo positieve dat je hoort op bijna al de sites. Om een lang verhaal kort te maken, ik kreeg allerhande rare situaties.

Het pendelen verliep niet altijd even vlot. Ik kreeg regelmatig storingen van andere en het houden van een communicatie verliep heel moeizaam, op een gegeven moment wist ik niet meer wie goed was en wie slecht. Ik kreeg vaak te horen: hij is daar en als ik dan vroeg wie, antwoordden ze de duivel. Dan moest ik ophouden en mijn woning met water reinigen en bidden. Je kunt je voorstellen dat ik op een bepaald ogenblik niet meer gerust was.

pendel2 Op een keer was er weer zoiets voorgevallen en ik besloot ermee te stoppen want dit werd me toch te bont. Ik ging naar de slager maar had een heel misselijk gevoel en – dat vergeet ik nooit – het meisje dat mij hielp zag er geel uit met een heel rare kleur ogen. Ik werd nog misselijker en de angst kwam echt op. Naderhand heb ik haar teruggezien en ze was doodgewoon. De dag erna ging ik naar het werk en toen ik nadien terug thuis kwam, zag ik dat ik een paar berichten op mijn antwoordapparaat had, ik beluisterde ze en hoorde een geruis met geluiden die ik niet kan terugbrengen en een soort gepraat waar je niet veel van verstond. Het waren geluiden die je niet hoort in het dagelijkse leven en het was duidelijk een stem. Jammer genoeg heb ik het gewist uit paniek.

Een paar avonden later lag ik te slapen en op een gegeven moment zie ik een licht, van een zaklantaarn binnen schijnen, ik kreeg het gevoel dat er iemand binnen was en uit schrik dat hij mij iets zou doen bleef ik roerloos liggen, (niet al te slim maar ik was helemaal in paniek, dacht echt dat er iemand aan het inbreken was). Ik zie het licht stilletjes naar mijn kamer komen en ik sluit mijn ogen uit angst voor wat er zou gebeuren. Ik voel zijn aanwezigheid en in een fractie van een seconde later voelde ik een wind en iets zwaars op mijn borst liggen, net alsof iemand over mij gekropen was en met zijn elleboog op mijn borstkast had gedrukt. Het was heel even, ik schreeuwde uit paniek maar het was al verdwenen.

pendel3 Van toen af heb ik besloten nooit meer te pendelen. Het is heus niet zo ongevaarlijk als de meesten denken. Ik kreeg ook veel entiteiten aan de pendel die naar het licht gebracht wilden worden. Ik moest naar het kerkhof gaan en zeggen dat ze naar het licht mochten gaan, op een gegeven moment was de vraag niet meer te stuiten om naar het licht te gaan.

Ik ben nog altijd nieuwsgierig en ik zou er zoveel goeds mee willen doen maar ze hadden me gezegd dat als de tijd rijp is zij me wel contacteren en ik het niet moet doen.

Terloops had ik ook mijn gestorven vriend opgeroepen om een paar dingen op te helderen en hem te vertellen dat ik hem nog altijd miste en zo verder. Hij werd kwaad en zei dat ik hem nooit maar dan ook nooit mocht oproepen, dat je het verleden moet laten rusten. Dit is een wijze raad die ik dus mooi opvolg.

Een heel verhaal maar hoop dat sommigen er iets aan hebben.

      Een ingezonden ervaring - Denis

© 2003 – 2004 Aura-Oasis – Denis Dhondt