Psychische gevoeligheid

Aura Oasis Logo

Psychische gevoeligheid

geesttekening2

De tol

Het is natuurlijk zo dat wie heel psychisch is, beter de ware gevoelens van anderen en het verloop van dingen aanvoelt. Daardoor begint men al op voorhand te reageren. Andere beoordelen deze reactie als onterecht en onlogisch. Iedere mens gedraagt zich immers meestal gemaskerd, zijn ware “ik” verbergend. Zo ontstaan de moeilijkheden waarmee iemand met deze al dan niet bij zichzelf herkende gave moet mee leven.

Wat het meest voorkomt is dat men zelf niet kan omgaan met de vele waarnemingen die men opvangt. Men moet dan leren die uit elkaar te houden en leren zien als een psychische gave die men nog niet geheel onder controle heeft. Men kan verward worden als men deze beelden/indrukken niet kan plaatsen.

Het is natuurlijk logisch dat deze dingen voor veel onbegrepen handelingen en uitspraken zorgen die door anderen als compleet geschift overkomen.

Als spiritistische trancemedium, wat zo goed als een uitgestorven ras is, laat men bovendien zijn eigen energie gebruiken door onstoffelijke wezens.
Veel mensen die met entiteiten zitten worden zo zelf echter ook van hun energie beroofd wat resulteert in een extreme vermoeidheid.

Vermoeidheid wordt ook al niet begrepen omdat het verschilt van de vermoeidheid die de meeste kennen als de zin om te slapen. De vermoeidheid is echter van andere aard en is meer een spiermoeheid, een ontzettend zwaar lichaam en krachteloosheid. Het is dus meer uitputting.

Het is evenwel nu wel zo dat iemand die een psychische gave heeft niet na een reading moet gaan klagen dat hij erdoor uitgeput is. Bij een spiritistische seance is dit evenwel anders en is vaak iemand zwaar vermoeid.

Als persoonlijk besluit denk ik dat de vele gevoelens die een psychisch persoon bereiken, een psychische belasting kunnen zijn en voor onbegrip kunnen zorgen door de omgeving. Hierdoor gaan velen zich isoleren met hun gevoelens behalve bij wie ervoor open staat.

Wie bovendien nog audio-visuele waarnemingen heeft en geplaagd wordt door het zien of horen van allerlei geesten kan in een angstige wereld leven.

      Denis

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt