ET en astronauten

Categories:

Aura Oasis Logo

ET en astronauten

1993-ufo

UFO

Uit ons forum: Een zeer boeiend stukje van een documentaire, die voor mij enkel maar bevestig hoe ik er ook over denk. Wou dit toch eventjes delen 🙂

Antwoord:
Edgar Michel is heel frequent naar buiten gekomen met feiten over UFO’s. De interessantste getuigenissen zijn nog die van Gordon Cooper die er een zag landen op de landingsbaan en waarvan hij weet dat die op film staat (hij was niet alleen astronaut maar testte ook nieuwe experimentele vliegtuigen).

De doorslaggevendste bekentenis is echter die van Jesse Marchel, verklaarde voor een documentaire. Jesse Marchel was de man die met het speciaal gebouwd vliegtuig voor de atoombom, de bom ging droppen op Hiroshima. Hij was dus niet alleen een hoogstaande militair maar top secret keeper van staatsgeheimen. De geheime testen van de bom en het vliegtuig gebeurden in de woestijn in New Mexico, niet zover van Roswell. Nadat in de krant verscheen dat er een ufo was neergestort was hij het ook die lachend poseerde hij er opnieuw voor met een weerballon (in de woestijn!!!). Later werd de verklaring gewijzigd voor Project Mogul die zou dienen om testen van Russische atoombommen af te luisteren.

Op bijna alle documentaires zie je Jesse Marchel junior, op oudere zie je nog Jesse Marchel zelf waar hij na de periode “top secret” voorzichtig uitpakt met het feit dat het geen ballon was maar dat hij wel degelijk met dat enorme vliegtuig resten hadden geborgen en het geheel top secret moest blijven.
Op een video verklaart hij in detail wat er gebeurde. Hij was immers de persoon die naar de crash gestuurd werd om deze dingen te gaan nakijken. Deze video is genomen, vlak voor zijn dood en daar lapt hij al dat secretgedoe aan zijn laars.

Steven Greer was de man die talrijke vooraanstaande personen kon laten getuigen in “The disclosure project”.

Ik weet het, het fenomeen is echt en men weet het. Het zijn geen menselijke constructies en zijn voor ons dingen zoals een computer die je aan een homo sapiens toont. We begrijpen er niets van. Ze kwamen hier onze atoombommen bewaken.

Ik vermoed dat ze van heel, heel dichtbij komen…

      Denis

© 2014 Aura-Oasis – Denis Dhondt