Meeverhuizende geesten

Categories:

Aura Oasis Logo

Meeverhuizende geesten

sallie_house_5

Aandacht zoekende of handtastelijke geesten

Zoek je zelf hulp voor een geest of spook in huis of rond je? https://aura-oasis.be/contact-hulp/

Foto: krassen van geesten bij de bewoner van het Sallie house

Heel veel zeer populaire tv-series gaan over onderzoek van plaatsen waar het spookt. Het gaat om het vastleggen en niet om het te verhelpen of om de vastzittende entiteiten te helpen.

Veel mensen worstelen nog steeds met de vraag of spoken wel bestaan. Die bestaan zeker en vast, maar dat weet ik zelf zeker uit eigen zeer overtuigende ervaringen. Dit overtuigt helaas een ander niet zomaar. Men kan me geloven of niet.

Als ergens een bewoonde woning nog een vroegere bewoner huisvest of nog getraumatiseerde zielen vasthoudt, is het aanbevolen dit ook te verhelpen. Waar zo’n hulp gevraagd wordt heeft men meestal al zelf salie gebrand. Ook in tv-series is dat bij vele gevallen gebeurd en het lijkt kort erna even rustiger te zijn tot het blijkt dat het niets geholpen heeft en men toch maar verhuist.

Een ander probleem zijn de geesten die meeverhuizen omdat ze niet aan de woning gebonden zijn maar aan een bepaald persoon. Ook nog anders zijn poltergeistfenomenen die volgens echt wetenschappelijk parapsychologisch onderzoek blijken voort te komen uit de voedende energie van personen in stressvolle situaties.

Bij deze gevallen is het meestal veel moeilijker om er vanaf te geraken. Vaak zijn er nochtans overduidelijke tekens en activiteiten en vaak getuigen ook.
De ergste feiten zijn niet alleen poltergeistfenomenen maar hysterie, bezetenheid, meervoudige persoonlijkheid, blackouts, kwetsuren zoals krassen op het lichaam en andere. Die mensen komen vaak in een moeilijke situatie om nog te functioneren omdat ze constant getergd worden. Vaak is het oordeel simpel: psychiatrie. Deze dingen kunnen immers niet en met moet het dus zelf doen. Maar omdat voorwerp zou zijn van een eeuwige discussie gaat het hier niet over.

Wel hoe je ze wegkrijgt en dus en zo automatisch dus ontsnapt aan een psychiatrisch leven. Vaak gaan ze evenwel na een tijd zelf weg, maar bij veel personen blijven ze ook hangen en gaat rond hen alle apparatuur of toestellen defect. Zie het onderzochte geval Debbie Wolf. Deze kan geen week een uurwerk dragen of het duidt onmogelijke cijfers aan. Dit is ook nog geprobeerd voor een documentaire. Men vroeg haar een door de tv-ploeg gekocht uurwerk te dragen en na 2 dagen begon dit digitaal uurwerk meerdere dagen tegelijk aan te duiden en abnormale uren te geven.
Ik wil alleen zeggen dat het bestaat, net zoals magnetische mensen.

Ook bestaat die variant van meeverhuizende geesten in handtastelijke geesten of geesten die nog aan seks verslaafd zijn. The old hag is zoiets. Het wordt ook succubus, incubus genoemd. Anderen hebben gewoon last van intieme ongewenste aanrakingen.

Ook zijn er soms geesten rond een bepaald persoon omdat ze weten dat deze hen kan zien. Ze proberen zo aandacht en/of contact of hulp te krijgen. Het zijn gewone overledenen en geen demonen die recht uit de hel komen. Daar geloof ik niet in, ook al blijven er zichtbare tekens of krassen van die aanrakingen op het lichaam achter.

Er zijn sedert de tv-series veel instant “specialisten” op ghosthunting. Als ze uiteindelijk iets moeten doen om iets weg te krijgen bellen ze vaak zelf een andere (meerdere keren meegemaakt).

Ik zag zo’n team bezig in een klein huis, een met videocamera, een met een fototoestel, een met een wichelroede voor communicatie, een met een thermometer en een die geluidsopnames deed. Samen met de bewoners van het huis zaten ze als het ware op elkaars schoot.
Na hun teleurstellend toerisme, op een warm wordende lazer van hun thermometer na die dus bij blijvend gebruik ook een temperatuursstijging van de meter liet zien, zouden ze wel de geest(en) ook wegdoen en dat was iets voor de 5de persoon. Hij had een fijn wierrookstokje mee en liep daar eens mee door het huis…
Prachtige prestatie als de geest(en) daardoor zouden verhuizen.
Maar zoiets kan je natuurlijk heel gemakkelijk zelf doen en daar hoef je je woning niet tot kermisachtig spookhuis open te zetten.

Betreft meeverhuizende geesten ben je daar dus met nog grotere dubbele zekerheid niets mee.
Er is wel een methode maar die is niet zo eenvoudig en kan ik niet prijsgeven. Ik heb er lang naar gezocht en heel veel zaken over geesten, leven na de dood, bijna doodervaringen, spiritisme en bredere onderwerpen voor bestudeerd. Bij meeverhuizende geesten is die wel iets complexer maar het heeft zeker al aangetoond ook perfect te werken.
Helaas kan geen enkel geval ooit gegarandeerd worden en zitten er moeilijke bij. Het komt erop aan de problematiek te vinden.

  • Heb je zelf ervaring of ben je getuige van mee-verhuizende geesten, persoonsgebonden geesten, poltergeistfenomenen (psychokinetisch)? (als je zelf last hebt, klik dan bovenaan “contact”)
  • Heb je ooit iemand gekend met zo’n kwesties?
  • Heb je zelf vreemde voorvallen die je niet altijd kan verklaren?
  • Of ben je van mening dat het psychiatrisch is? (zie psychic kids(beste) of Paranormale kinderen).

Tijd om er even bij stil te staan. Ook bij de praktijken met het wierrookstokje. (dit is door de meeste mensen al zelf geprobeerd, maar bij gebrek aan een andere oplossing zijn er veel die zich daarmee uit de voeten maken)

      Denis

© 2012 Aura-Oasis – Denis Dhondt