Electronische paranormale communicatie

Categories:

Aura Oasis Logo

Electronische paranormale communicatie

edradio

Elektronisch spiritisme

Er is al een tijd een toestelletje op de markt dat ik erg argwanend bekeek. Het toestel beschikt over een woorddatabase en pikt een woord uit die database bij ieder veranderd energieniveau uit de omgeving.

Dit apparaat werd gebouwd om een nieuw digitaal tijdperk in te luiden voor de toestellen die gemaakt zijn voor ITC. ITC is een methode die ontsproten is uit bandstemmen om contact met overledenen of geesten te maken die dan mits wat geluk, tot hele communicaties kunnen overgaan. Er is echter aan gene zijde een correspondent nodig.

De Ovilus blijkt er nu in sommige omstandigheden in te slagen daadwerkelijk te antwoorden op vragen. Niemand heeft echt een verklaring of theorie over hoe overledenen of geesten dit zouden besturen. Waarschijnlijk volgt het de theorie der synchroniciteit.

Edison zocht al een toestel om met overledenen te communiceren en dacht dat dit ooit wel zou uitgevonden worden.
We hadden eerst de ontdekking van bandstemmen door Jurgenson, en erna Raudive,
dan de ontdekking van de psychophon en veel betere elektronische systemen door het Luxemburgs-Amerikaanse team wetenschappers die het tijdschrift Contact publiceerden en video, telefoon, fax, computertext en foto ontvingen vanuit het “Time stream station” in het hiernamaals.
Nu is er waarschijnlijk een toestel die tussen al deze middelen een gecombineerd systeem mogelijk maakt dat in de juiste omstandigheden heel correct blijkt te kunnen antwoorden.

Met software en externe detectors moet zoiets te maken zijn en die vind je gecombineerd in de smartphone.
Eerst werd een toepassing voor Android ontwikkeld voor de Iphone. De Iovilus.
Nu zijn er al toepassingen downloadbaar voor iedere smartphone.
De resultaten worden bekomen via de metingen van de ingebouwde sensoren.
Men experimenteert zowel met het hardwaretoestel Ovilus X als met de Iphone. Het andere systeem Ghost Speaker voor Android is nog nieuw maar zou op hetzelfde principe moeten werken.

Ik heb hier zelf geen ervaring mee maar wel via series al zeer merkwaardige resultaten gezien.

Wat moeten we ervan denken, want als het klopt kunnen we binnenkort een nieuwe sprong maken betreft communicatie met gene zijde zonder psychisch te zijn. Ze moeten wel in de aanwezigheid zijn of klaarstaan aan gene zijde om je te contacteren.

      Denis

© 2011 Aura-Oasis – Denis Dhondt