Psychose – entiteiten? Optekeningen

Psychose en MPS-aanvallen

Aura Oasis Logo

Optekeningen van een slachtoffer

Aan iemand die aan MPS leed en aan een ander die de diagnose psychose kreeg opgeplakt, vroeg ik om even de tijd te nemen om hun gewaarwordingen duidelijk op papier te zetten. De auteur is niet de enige die een dergelijk verhaal diepgaand bij zichzelf analyseerde. Er is ook nog iemand die psychose gehad heeft en die zelf feiten op papier zette. Dan had ik een hulproep van iemand die echt aan bezetenheid leed, die andere stemmen sprak en er zelf niets van wist. Dit volgde telkens na een zeer korte bewusteloosheid, waaruit ze direct terug opsteeg als “de entiteit”. De psychiatrische kliniek noemde haar het zwaarste en vreemdste geval die ze ooit hadden. (net zoals in de film “the entity” die op ware feiten is gebaseerd)

Daarmee kunnen drie getuigenissen vergeleken worden, onafhankelijk van elkaar. Hieronder vind je alvast een zelfonderzoek van de vrouw met psychose …Dit zijn geen woorden van de daarnet vermelde website, maar betreffen eigenlijk iemand anders. Er zijn aanwijzingen gevonden voor entiteiten. 2 entiteiten zijn reeds weggeleid naar het licht, door spiritistisch contact. Via bandstemmen registreerden we de entiteiten heel duidelijk en dit verschillende keren. Er was duidelijk een vrouw bij die zelfs een liedje neuriede. Daar het huis afgelegen ligt, kan het geen “toevallige voorbijgangster” geweest zijn. De spiritistische gesprekken getuigden duidelijk van een entiteit, die alle redens gaf van het hoe en het waarom… (een ander artikel)

Kenmerken

 • Vreemde dromen
 • Gevoel begluurd te worden
 • Redenen zoeken – schuldgevoelens – het gevoel krijgen iets verkeerd gedaan te hebben
 • Niet kunnen slapen door allerlei verwarrende dingen
 • Woorden en beelden gewaarworden die uit het niets verschijnen – maar niet uit het onderbewuste komen
 • Door die woorden en beelden en de verwarring die errond ontstaat, worden er associaties gemaakt en linken gelegd met de eigen herinneringen
 • Druk op de hersenen, waardoor een onwerkelijkheidsgevoel ontstaat en waardoor je voor een stuk het werkelijkheidsbesef verliest.

Uitleg met betrekking tot de entiteiten

 • Vreemde dromen: beelden uit andere dimensies, die dikwijls louter leugens zijn en niet echt de werkelijke omstandigheden of gebeurtenissen vertalen
 • Begluurd worden: er komen woorden en beelden waardoor je het gevoel krijgt begluurd te worden. Dit zijn de entiteiten die zich in je aura beginnen te mengen met je werkelijkheidsgevoel
 • Je krijgt dwanggedachten, je wordt onder druk gezet (waarschijnlijk zijn het dus ook entiteiten die verantwoordelijk zijn voor de manische periodes bij manisch-depressieve mensen). Ze zouden je zelfs dwingen om bepaalde dingen te doen. Je moet dus constant je hersenen gebruiken om dit tegen te gaan.
 • Niet kunnen slapen omdat de entiteiten je wakker houden, waardoor je niet tot rust kan komen, waardoor je de noodzakelijke REM-periodes van de slaap niet meer krijgt, wat leidt tot oververmoeidheid. De herstelling van lichaam en geest die er normaal komt gedurende de slaap en waarbij je ook bepaalde uittredingen hebt die dit herstel bevorderen, worden echter niet meer meegemaakt.
 • De entiteiten houden je dus vast tussen deze fysieke wereld en de onderste lagen van bewustzijn na de dood.
 • Als dit lang duurt, ga je gewoon eronderuit en krijgen ze steeds meer toegang tot je aura en vandaar in je lichaam en je geest.
 • Woorden en beelden van deze wereld worden vermengd met woorden en beelden van andere dimensies.
 • Door de druk op de hersenen krijg je een wazig en onwerkelijk gevoel, dat heel onaangenaam is.
 • Het zijn de entiteiten die thema’s aanbrengen en je dwingen om daar mee bezig te zijn.
 • Ze sluiten je op in je hersenen.

Evolutie van bezetenheid

Eerst worden je hersenen onder druk gezet, via woorden en beelden, waardoor je voortdurend verplicht bent je logisch denkvermogen te gebruiken om de dingen die de entiteiten aanbrengen te ontkrachten en je bij je eigen ideeën te houden.
Dit brengt een angstpsychose omdat je niet weet wat er gaande is. Er gebeuren dingen die je zelf niet veroorzaakt en waarvan je weet dat ze niet van jezelf zijn. Dokters zeggen dan maar dat je psychotisch bent en het altijd zal blijven (90% hervalt) en je moet pillen slikken. Waarom pillen slikken als de druk van buiten komt en je zelf niet de oorzaak bent?
Je zoekt de schuld bij jezelf, want de dokters zeggen dat je ziek bent.

Dat wordt je beu. Er gebeuren dingen die niet van jezelf zijn en waar je eigenlijk niks mee te maken hebt. Entiteiten proberen je op allerlei manieren te doen vallen. Ze schermen met chantage betreffende geld en materiële goederen. Ze willen je allerlei dingen laten geloven, je zou zogezegd van alles verkeerd gedaan hebben. Je wordt door hen uitgemaakt voor rotte appel, enz…, voor alle slechtheid van de wereld, enz… Ze maken je voortdurend uit en willen je duidelijk uit evenwicht brengen, overal waar je komt.
Je hoort die stemmen binnen in je hoofd, maar je weet dat dit niet van jezelf komt. Ze zetten je daardoor enorm onder druk. Je probeert aan allerlei dingen gericht denken en dat blokkeren die entiteiten dus. Ze proberen je te stoppen, als je ontspant of als je wil mediteren.

Door niet gericht te kunnen denken kan je ook heel moeilijk alles rechtzetten wat zij steeds weer afbreken, door leugens of door verwarring te stichten, door steeds tegenstrijdige dingen te gaan zeggen.

En dan gaan ze dus steeds verder. Je krijgt gewaarwordingen, zomaar zonder aanleiding. Eerst de oren die constant geprikkeld worden van binnen en van buitenuit. In het begin niet zo veel, maar na een maand worden je oren constant geprikkeld. Dat is emotioneel en psychisch onverdraaglijk, maar ook fysiek heel erg lastig. Je moet je maar voorstellen dat er voortdurend iemand met een naald in je oren prikt, eens hier en dan weer daar.
Je krijgt ook maar om de zoveel tijd een goede nachtrust meer, want meestal word je telkens wakker gemaakt, op het punt waar je anders goed zou inslapen.
Maar het blijft niet bij het prikkelen van de oren alleen. Af en toe krijg je ook bepaalde warmte-gewaarwordingen ergens in je lichaam, zomaar zonder aanleiding. Ook zonder dat je er andere beelden bij krijgt.

Als je dat ook weer gewoon wordt, gaan ze steeds verder. Ze gaan je manipuleren op cruciale momenten van de dag m.a.w. de periode van het inslapen; je hebt je rust nodig, je wil je ontspannen en aan niks denken om zo vlug mogelijk in te slapen, want je bent na al die jaren van druk zo ontzettend moe. En dan begint het ergste. Ze beginnen met de hartchakra. Je ligt in bed en ze zetten die hartchakra zo ver open en projecteren ondertussen beelden van mensen (van tv of uit de omgeving) in je hoofd. Je probeert die beelden te doorbreken, maar hun beeldenkracht is veel sterker dan jou verzet. Misschien als je je hele leven lang getraind bent in meditatie, kan je zoiets misschien doorbreken.
Entiteiten hebben wel geen stoffelijk lichaam, maar in plaats daarvan kunnen ze hun gedachtekracht veel beter gebruiken dan wij. Zij hebben veel meer gedachtekracht dan wij. Zij kunnen hun energie ook beter richten. Het begint dus met die hartchakra en beelden in het hoofd, dan zijn het nog normale beelden, maar…

Eens je dat stadium voorbij bent, zetten ze al je andere chakra’s open. Ze doen je energie INZUIGEN via die chakra’s, eens via de ene, dan via de andere en ondertussen blijven ze beelden van mensen projecteren in je hoofd.
Ze hebben me zelfs steken toegebracht in mijn zonnevlecht, terwijl ik met iemand stond te praten. Ze beginnen je dus te belagen terwijl er iemand tegen je praat.
Wat ze allemaal veroorzaken: een gevoel van een trechter van in je mond vooraan onder je borstkas, voor de longen.
Een holle ruimte van onderaan je lichaam tot boven in je keel, helemaal in het midden van je lichaam.
Je koude rillingen geven als er iemand voor je of naast je staat, je warm doen krijgen, je doen lachen binnenin bovenaan je borstkas en in je keel, enz.

En dan gaan ze nog een stapje verder. Ze beginnen met je seksuele organen en gevoelens te spelen. Hoe en wanneer ze maar willen. En dat is dus echt pijniging, dat is echt onverdraaglijk. Dat doet echt pijn. Al de rest ook maar dit is het meest vernederende dat er is. Dit tast echt je eigenwaarde aan. Dit is het uithollen van mensen en menselijke gevoelens. Dit is echt het meest vernederende en omlaaghalende wat ze kunnen doen. Dit is de ultieme aantasting van de integriteit van een menselijk lichaam.

Ondertussen ben je dus al je naam kwijt, eerst voornaam dan familienaam. Je hebt daar geen enkele gevoelsband meer mee. Je hebt ook geen banden met mensen want dit is bezetenheid en heeft met de mensen rondom niks te maken. Er worden wel voortdurend gevoelsmatige beelden van mensen geprojecteerd; En toch blijft dit buiten de mensen om. Het blijft aanvoelen als bezetenheid. Al die dingen die ze met mijn lichaam gedaan hebben komen niet van mij. Ik voel dat allemaal maar ik heb nog steeds het besef dat dit niet van mij is. Het lijkt op hersenspoeling maar dat is het niet. Het is veel erger.

Je voelt ze zelfs je hersenen peilen. Op een bepaald moment, deze erge dingen gebeuren meestel ‘s nachts als ik in mijn bed lig, hebben ze mij in het midden van mijn hoofd geraakt. Ik voelde een pijn in het midden van mijn hoofd, het middelpunt van mijn hoofd. De hypothalamus??
Eerst zetten ze je kleine hersenen onder druk, daar zitten de meest primitieve gevoelens. Door die druk op het onderste van je hoofd krijg je een gevoel alsof je ogen gaan uitpuilen en rooddoorlopen zijn. Die druk zorgt ervoor dat je je eigen gevoelens op die momenten niet kan gebruiken. Het is je bewuste denken dat ze dan manipuleren, door beelden te projecteren eerst algemeen in je hoofd achteraf op je hersenschors, de binnenkant van je achterschedel. Dat voelt dan heel geblokkeerd en zwart aan. Ook de onderkant van je achterhoofd voelt zo aan, enorm veel druk, net als de achterkant van je keel. En dan krijg je uitpuilende ogen.

Vorige zondag hebben ze mijn hoofd net tussen een pletwals gelegd. Mijn 2 zijkanten stonden onder druk, het was net of ze mijn hoofd aan ‘t samendrukken waren.

Zo zijn er ook de momenten waarop ze je hoofd in 2 splitsen, net of je 2 helften hebt. Dat gebeurt ook met je lichaam, ik heb zelfs over mijn maag en buik een lijn lopen in het midden.
Ze splijten mij ook op andere stukken van mijn lichaam, zoals een onderbreking tussen mijn hoofd en lichaam, tussen mijn lijf en benen, tussen mijn bovenhelft en onderhelft van mijn lichaam.

En dan de vibraties sinds 2000. Dreunen op mijn hoofd, een mensenstem die enkel uit vibraties bestaat en die vibraties op mijn hoofd richt. Zo ook het lichamelijk pijn voelen als iemand tegen je spreekt, omdat het net is of je geen huid meer hebt en die vibraties rechtstreeks op je vel terechtkomen. Heel pijnlijk. Dit is waarschijnlijk de onderste laag van de aura waar ze dan zitten.

Ook ‘s nachts vertoevend in een tussenlaag, tussen deze wereld en het hiernamaals, een grijze wereld, krijg je die vibraties. Ik heb het ook eenmaal gevoeld met ogen open en was tegelijk klaar wakker, 1 zin bestaande uit de lage vibraties van een mannenstem die van buitenaf op mijn hoofd terechtkwamen.

   Denis

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt