Een overledene komt zijn belofte na

Aura Oasis Logo

Belofte vervuld voorbij de dood

Een overledene komt zijn afspraak met iemand na, na de dood.

13 okt 2004

Ik had ooit de vraag psychometrie te doen voor iemand wiens oom was overleden. Meer wist ik er niet van.

De persoon die dit vroeg was zo ingesteld dat hij niets zei, ook niet een bepaalde richting waarheen hij naartoe wilde. Ik zou dus enkele juiste dingen maar het was een zeer erg kritisch persoon die dat allemaal niet wou weten. Hij wou 1 bepaald ding weten. Ik had dit ook vernoemd, namelijk dat zijn overleden oom een boodschap zou geven aan hem na zijn dood. Kritisch als hij was, wou hij de exacte details. Die kon ik niet geven. We sloten daarmee de helderziende sessie maar af. Dit was MAANDEN geleden.

Gisteren hadden we een andere sessie, spiritisme. Plots kwam daar een persoon tussen die zich Nonkel Louis van Piet noemde (namen zijn veranderd vanwege privacy).
Hij beweerde dat hij beloofd had Piet iets te laten weten na zijn dood. Dit bleek een speciale boodschap te zijn die ik nooit helderziend had kunnen vinden.

“Louis, ’t is de nonkel van Piet, andere sfeer. Tegen Piet dag zeggen, uw nonkel”.

Omdat Piet geen gemakkelijke persoon is, vroegen we hem of hij dat niet aan hem kon zeggen op een andere manier.

“Dat wil ik maar ik weet niet op welke manier. Zeg hem – ik ben niet trots. Wil je beloven tegen Piet te zeggen dat ik beloofd had, contact met hem te maken, maar hij had ook beloofd het ouijabord te proberen. Michel Van Bauwhede (ook hier is een fictieve vervangnaam gebruikt) en Johan Van Lier (ook gewijzigde naam wegens privacy)”.

Toen viel plots mijn euro dat dit de boodschap moest zijn, inclusief de twee namen die Piet wou horen als bewijs dat er nog iets was na de dood van zijn oom. Ik besloot dit dus deze morgen door te mailen. Zoiets had ik nooit helderziend kunnen achterhalen omdat het door de namen vrij complex was.

Ik mailde Piet dus, dat ik zo goed als zeker de specifieke boodschap van zijn oom had. Ik kreeg snel antwoord terug van een van zijn melk zijnde Piet (niet gemakkelijk om hem emotioneel van de kaart te brengen) Hij was verslagen en meldde dat de boodschap correct was en hij daarop contact zou opnemen met enkele vrienden. Hij gaf daar geen details over, maar waarschijnlijk mensen die er ook van wisten van de afspraak toen hij nog leefde.

Ik kreeg ook nog snel een andere reactie van een kennis die hem beter kent, en die bevestigde dat hij danig onder de indruk was.

Zijn oom had dus de belofte die hij tijdens zijn leven had gedaan aan Piet, hiermee gedetailleerd nagekomen.

	 Denis  

© 2003 – 2004 Aura-Oasis – Denis Dhondt