Een binnengebrachte UFO-video

Categories:

UFO-video

Aura Oasis Logo

Een blik op de UFO-film

Zeer onlangs werd me een videofilm, die toevallig genomen was midden een openluchtmarkt, binnengebracht. Het ging om een opname waarin plots naar de lucht werd gericht met een compact-VHS-videocamera, toen iemand opmerkte omhoog te kijken en waarop een onbekend voorwerp, een UFO, te zien is.

Helaas kan ik deze videofilm hier niet op de site plaatsen. Wat ik wel kan is een 10 beeldjes per seconde Windows-opname van veel mindere kwaliteit plaatsen die je even een klein beeld geeft zodat je ziet waarover het gaat. De video van de UFO zie je hier slechts in een zeer slecht beeld. Niettemin geeft het een indruk wat er net op de video staat die opgenomen is in Drongen in Juni 2000. Het voorwerp draaide onderaan, soms links, soms rechts. Er waren ook twee lichtpunten die errond zweefden en dan terugkeerden naar het onbekend voorwerp. Toen verplaatste het voorwerp zich plots en liet even een fractie van een seconde een condenswolkerig spoor achter van 1/25 sec. Toen was het verdwenen.

Indien er nog mensen zijn, – en er zijn er al enkele, – die hier ook getuige van zijn en/of details kennen kunnen me steeds contacteren via het e-mail adres onderaan de HOMEpage. Dit geldt ook voor mensen die denken te weten wat het is. Het is noch meteoriet, noch lucht- of weerballon. Ook mensen die rond 18 juni 15 uur, EEN VIDEO-OPNAME maakten in openlucht worden verzocht na te gaan of er niets eigenaardigs in de lucht te zien is.

De video van de UFO alhoewel povere kwaliteit tegenover het origineel… het geeft wel een blik.

      Denis

© 2002 Aura-Oasis – Denis Dhondt