Activiteiten

Aura Oasis Logo

Activiteiten

Aura-Oasis was lang een wettelijk erkende vzw vereniging met regelmatige bijeenkomsten. Er werden voordrachten gegeven over gespecialiseerde paranormale of spirituele onderwerpen door uitgenodigde gastsprekers. Deze vonden plaats in een zaal in Destelbergen. Er werden ook cursussen gegeven door specialisten en er was een tijdschrift. Meer en meer  nam internet en multimedia een belangrijkere plaats in. Aura-Oasis is nog steeds actief, zei het nu digitaal en voor hulp  sedert de oprichting in 1995.

Ben je geïnteresseerd dan raad ik je aan om ons te volgen op facebook

Zoek kennis of informatie?

  • Als je iets wil opzoeken kan je een artikel zoeken op deze site dat het onderwerp. Bovenaan rechts is een zoekveld. Je krijgt dan een lijst met titels waar je zoekterm voorkomt.

Zoek je hulp voor bepaalde ervaringen die je hebt?

  • Heeft je kind denkbeeldige vriendjes? Wil je weten of het enkel fantasie is?
  • Heb je vreemde nachtmerries, alsof er iets op je bed zit?
  • Gebeuren er vreemde zaken in je woning? Heb je een of meer van volgende zaken: frequent elektrische storingen, hoor je voetstappen, fluisterende stemmen, heb je verplaatste voorwerpen of voorwerpen die een tijd verdwijnen, donkere of mistige figuren of vormen, aanrakingen? Mogelijk kunnen we helpen. Niet alleen maar onderzoek maar ook overbrengen van mogelijke aanwezigheden. Wierook, smudging rituelen en gewijd water komen hier niet bij te pas en lossen niets op. Dat hebben velen al zelf geprobeerd.
  • Heb je problemen na eigen paranormale experimenten?
  • Informatie over vele onderwerpen zijn beschikbaar uit onze zeer uitgebreide publicaties, boeken en persoonlijke kennis. Wil u meer weten over een bepaalde geschiedenis van bekende gevallen op paranormaal, alternatief, occult, spiritistisch gebied dan heb ik waarschijnlijk wel de correcte gegevens.
  • We beschikken ook over zeer invloedrijke klassieke werken over talrijke studies van bepaalde fenomenen. Ik bezit ook materiaal uit het archief van onderzochte getuigenissen van paranormale fenomenen en hauntings. Vaak bezit ik ook de correcte gegevens uit de origine bronnen.
  • Meer dan 40 jaar professionele ervaring (vanaf 1977) en vanaf 1995 door eigen vzw met eigen tijdschrift en voordrachten.
  • Heb je een paranormale ervaring meegemaakt die je graag wil melden? Dan moedigen we je aan aangezien we geïnteresseerd zijn en ervaringen bijhouden en archiveren.

Neem gerust gratis en vrijblijvend contact op via dit formulier

meer informatie

© 2019 Aura-Oasis – Denis Dhondt

Laat een reactie achter